Annonce
Fredericia

Fredericia får sit eget vaccinationscenter: Åbner for alle efter påske

Blandt en hel række nye vaccinationscentre i Region Syddanmark åbnes der for stik ved Messe C i Fredericia samt i Middelfart og Bramdrupdam - tæt på Taulov. Arkivfoto: Marko Djurica, Reuters, Ritzau Scanpix
Region Syddanmark udvider. Snart kan man få sine stik ved Messe C. Derudover en hel række nye lokale centre i regionen.

Fredericia: Snart er det slut med at køre et stykke vej for at blive vaccineret mod coronavirus.

Region Syddanmark åbner efter påske et nyt vaccinationscenter ved Messe C i Fredericia, hvor der i forvejen er teststed. Også i Lillebælthallerne i Middelfart og i Bramdrupdam ved Kolding - tæt på Taulov - etableres der nye vaccinationscentre.

Alle kan booke tid til vaccination på alle vaccinationscentre i Region Syddanmark, når man har modtaget en invitation til vaccination gennem det offentlige. For eksempel i eboks.

- Som udgangspunkt planlægges der med 500 borgere per nye center i løbet af en åbningsdag, så man sikrer effektiv brug af vaccinerne og medarbejderne, skriver Region Syddanmark:

- De lokale vaccinationssteder vil derfor have få åbningsdage i starten, men de øges i takt med, at antallet af vacciner og inviterede borgere vokser. Når stederne åbner, vil der blive lagt tider ud på www.vacciner.dk.

De nærmere startdatoer for de nye vaccinationscentre i Region Syddanmark lægges ud på regionens hjemmeside.

Annonce

Her stikkes der i dag:

Regionen vaccinerer lige nu borgere på syv faste vaccinationscentre i Sønderborg, Esbjerg, Aabenraa, Kolding, Vejle, Svendborg og Odense. Det er dette net, der altså udvides betragteligt med centre i Fredericia og andre byer.


Som udgangspunkt planlægges der med 500 borgere per nye center i løbet af en åbningsdag.


Disse syv faste steder vil stadig have lange åbningstider og være åbne alle ugens dage, forklares det i pressemeddelelse:

- Dermed vil de faste centre stadig stå for størstedelen af vaccinationerne. De nye lokale vaccinationssteder vil blive et supplement.

Mange flere stik-steder:

Udover de syv hidtidige vaccinationscentre i Sønderborg, Esbjerg, Aabenraa, Kolding, Vejle, Svendborg og Odense og de nye steder i Fredericia, Middelfart og Bramdrupdam åbnes der efter påske også i:

Assens, Faaborg, Ringe, Kerteminde, Rudkøbing, Ærøskøbing, Søndersø, Nyborg, Ørbæk, Næsby ved Odense, Give, Billund, Haderslev, Vojens, Vejen, Ribe, Fanø, Varde, Tønder, Toftlund, Aabenraa og Rødekro.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia For abonnenter

Kommunal chef forsøgte to gange at gå videre med affære-rygter - Bjerregaard sagde nej

Debat

Klumme: Vi bør aldrig blive helt voksne

Alarm 112

Spøgelsesbilist passerede 15-20 andre bilister uden at ane uråd: Nu er han varetægtsfængslet

Annonce