Annonce
Trekantområdet

Fredericia-fightere kom hjem med guld

Guldmedaljevindere fra judoklubben i Fredericia. PR foto

Fredericia: De to Søby-brødre fra Middelfart, som begge er danske mestre, gjorde næsten rent bord ved et Nippon og Rollinge cup i Ribe. Marco Søby som fighter i klassen -29 kg havde fire kampe i alt og vandt de tre overbevisende. I finalen tabte han til klubkammeraten Mathias Pedersen med kun tre point. Mathias vandt alle sine fire kampe og guldet. Marco var ikke helt tilfreds med sølv, så han var også tilmeldt i rollingeklassen elite, og her gjorde han rent bord med tre vundne kampe.

Matti Søby stillede først op i sin egen klasse, børn -41 kg som han vandt sikkert. Derudover havde han valgt at stille op i ungdomsklassen, som er aldersgruppen over Matti. Men Matti vandt sine kampe overbevisende og fik en præmie for dagens hurtigste kamp på 29 sekunder. Begge Søby-brødre træner i Fredericia judo og ju jutsu klub flere gange i ugen og deltager i regionaltræningen i Ribe en gang i ugen også.

Hugo Lynge stillede op for første gang i klassen -26 kg og kæmpede fire kampe og sluttede til sidst som vinder efter nogle meget tætte kampe.

Annabella Nordstrand vandt sin klasse i elite/øvet +38 kg. Ud over fighterne var Fredericia judo og ju jutsu klub repræsenteret af dommer Natascha Josephine W. Smed og Frank Stjernholm.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

Danmark

Se Danmark: Med hesten til tandlæge

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce