Annonce
Fredericia

Fredericia KFUM åbner ny FIFA-afdeling med 'træning i verdensklasse'

Fredericia KFUM er  snart klar til åbningen af et nye e-sport faciliteter i KFUM Parken på Randalsvej. Foto: Fredericia KFUM
Fredericia KFUM er snart klar med nye lokaler og en ny afdeling for e-sport og spillet FIFA. Dermed kan børn og unge, der elsker e-sport, gå i samme klub som spillere fra den traditionelle fodbold.
Annonce

Fredericia: Fremover bliver det muligt at gå til FIFA i Fredericia KFUM.

Fodboldklubben er snart klar med lokalerne til en ny afdeling for det virtuelle fodboldspil.

Sammen med e-sports holdet R288 tilbydes der ”Verdensklasse FIFA-undervisning i Fredericia KFUM”.

- Vi har i lang tid set frem til at kunne starte en lokal FIFA-afdeling op i KFUM og har den sidste tid klargjort lokalerne, oplyser formand David Gulløv i en pressemeddelelse.

Annonce

Trænere med stor erfaring

De nye esportslokaler indvies officielt lørdag 19. september klokken 10. Efter indvielsen står R288 klar og holder åbent i lokalerne fra klokken 12 til 16 både lørdag og søndag.

To fredericianere står også bag e-sport holdet R288, som er med i samarbejdet. Det er 32-årige Rasmus Lange og 32-årige Ronni Dahl, som begge har fokus på talentudvikling.

- R288's ene ejer og træner, Rasmus Lange vil hovedsageligt stå for FIFA træningen, oplyser Fredericia KFUM i pressemeddelelsen.

Rasmus Lange har selv spillet FIFA på højt niveau, og R288 har haft spillere på det danske FIFA-landshold og udlejet spillere til Lyngby i E-superligaen. Desuden var R288 i februar repræsenteret ved VM for klubhold i Milano, hvor holdet nåede blandt de 16 bedste hold i verden.


En dygtig trænerstab står bag KFUMs FIFA satsning, og sammen med de faciliteter, der er i KFUM Parken på Randalsvej, vil det være et helt unikt e-sports setup

Fredericia KFUM i en pressemeddelelse


Den anden ejer, Ronni Dahl, har spillet FIFA siden 1996 og vil også være en del af træningen.

- Ronni har en helt speciel spilintelligens og er rigtig god til at gå i dybden med de mindste detaljer ingame, lyder det i pressemeddelelsen.

Annonce

Med i den samme klub

Ud over de to trænere er der planlagt, at de unge spillere Victor Schou og Magnus Nielsen kommer på besøg ved træninger.

- Så det er en dygtig trænerstab, der står bag KFUM's FIFA satsning, og sammen med de faciliteter, der er i KFUM Parken på Randalsvej, vil det være et helt unikt e-sports setup, skriver klubben.

Der planlægges bootcamps med træning, aktiviteter og socialt samvær, og klubben ønsker også at knytte FIFA-afdelingen sammen med fodbolden, så alle føler sig som en del af den samme klub.

R288 præsenterede i starten af året et nyt samarbejde med Fredericia Esport. Siden gik man sammen med Fredericia KFUM om at skabe en FIFA-afdeling, og den køres nu af R288 og KFUM, oplyser David Gulløv til Fredericia Dagblad.

I Fredericia Esport er der mange forskellige spil, mens der i Fredericia KFUM kun er FIFA.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

516 i Fredericia har nu været smittede: 12 flere seneste døgn

Annonce