Annonce
Trekantområdet

Fredericia Kommune nomineret til Con Amore Kulturpris 2019

Fredericia Kommune er indstillet til Con Amore kulturprisen 2019 sammen med to andre kommuner i landet. PR Foto
Fredericia Kommune er sammen med to andre danske kommuner nomineret til prisen af Dansk Amatør Teater & Scenekunst.

Fredericia: Hvem får den eftertragtede Con Amore kulturpris i 2019?

Det spekuleres der over i Fredericia Kommune, som har modtaget budskabet om, at kommunen er nomineret til prisen som en ud af tre danske kommuner.

Con Amore Kulturpris sætter fokus på de kommuner, der skaber de bedste vilkår for amatørkulturen.

Den eftertragtede pris uddeles nu for 6. år i træk af AKKS - Amatørernes Kunst & Kultur Samråd og DATS – Dansk Amatør Teater & Scenekunst.

De tre nominerede kommuner er i år Fredericia Kommune, Vejen Kommune og Rebild Kommune.

Annonce

Kåres på Kulturmødet

De nominerede kommuner er udvalgt af en jury på baggrund af indstillinger fra enkeltpersoner og foreninger rundt omkring i det danske land.

Om Fredericia Kommune udtaler juryen: "Kulturens tilbud i kommunen bruges blandt andet til at arbejde med mental sundhed i forhold til svage grupper".

For at blive nomineret kræves det, at kommunen har skabt gode rammer for amatørkultur og dermed anerkender, hvor stor en værdi der ligger i, at kommunens borgere kan udfolde sig inden for musik, dans, teater, foto eller andre genrer af kulturlivets mange facetter.

Der er et stort potentiale i amatørkultur i forhold til mental sundhed, personlig udvikling og socialt samvær, hvilket mange danske kommuner har øje for.

Den endelige vinder af Con Amore Kulturpris kåres på Kulturmødet på Mors 23. august kl. 12 på scenen Klostergården, den helt nye scene tæt på Kulturvejen.

Det sker ved et stort awardshow, som krydres med jazz, sange fra historiske egnsspil, debat om kommunal kulturpolitik og en flok iøjnefaldende, maskeklædte Dunkelfolk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce