Annonce
Fredericia

Fredericia Løbeklub vinder idrætspris: Nye medlemmer bliver taget godt imod

De blå og refleksvestklædte løbere fra Fredericia Løbeklub kunne torsdag aften glæde sig over at modtage DGI Sydøstjyllands Idrætspris 2019. Arkivfoto: Torben Glyum
For en håndfuld år siden udviklede Fredericia Løbeklub en præcis skabelon for, hvordan nye potentielle medlemmer skal modtages. Torsdag aften modtog de DGI Sydøstjyllands Idrætspris for tiltaget.
Annonce

Fredericia: Vinderen af DGI Sydøstjyllands Idrætspris 2019 er lokal og hedder Fredericia Løbeklub.

Det blev afsløret torsdag aften ved DGI Sydøstjyllands årsmøde i Vingsted vest for Vejle.

Fredericia Løbeklub modtager prisen for sit selvopfundne "Buddy-koncept". Buddy er en nøje udført skabelon for, hvordan klubben tager imod nye medlemmer, der møder op i klubben for første gang.

- Fredericia Løbeklub har gennemtænkt, hvordan de byder nye medlemmer velkommen, så de hurtigt bliver inkluderet i fællesskabet. Klubben tænker sociale aktiviteter, sammenhold og fællesskab ind i træningen og har gennem en dedikeret Buddy-ordning gjort en særlig indsats for at byde nye løbevenner velkommen, lyder det fra DGI Sydøstjylland.

Når potentielt nye medlemmer møder op til fællestræningen om torsdagen bliver vedkommende altid budt velkommen af en af de såkaldte buddy'er. Deres opgave er blandt at at sørge for at sætte den nytilkomne løber på det rigtige hold. Det er også en fast del af velkomsten, at den nye får en introduktion til træningstider samt mulighederne for at bruge svømmehal, sauna og motionslokale.

Så snart træningen er overstået, står buddy'en klar med kaffe eller vand og viser rundt i løbeklubbens lokaler. På den måde tror klubben på, at nye medlemmer nemmere kan føle sig til rette blandt de øvrige 180 medlemmer.

Med prisen følger 10.000 kroner, som kan bruges til foreningens arbejde og hverdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Hvor blev lyrikken af?

Annonce