Annonce
Fredericia

Fredericia Teater søger to nye chefer: Søren Møller skal have mere tid til udvikling

Store forestillinger skaber travlhed på Fredericia Teater - som her til Tarzan-premieren. Derfor søger teatret nu to nye chefter til administrationen. Foto: Peter Leth-Larsen

I 2019 vil Fredericia Teater udvide staben med en administrationschef og en marketingchef. De nye medarbejdere skal sikre, at teaterchef Søren Møller fortsat kan fokusere på det kunstneriske og nye samarbejder.

Fredericia: To nye chefer er på vej til Fredericia Teater i 2019.

Stillingerne som administrationschef og marketingchef er slået op med ansættelse i det kommende år. Beslutningen er truffet i forbindelse med budgetlægningen for 2019, oplyser bestyrelsesformand Anders Østergaard.

- Her har vi også kigget på vores stab og budgetteret de her to nye stillinger. Det er altid svært at finde balancen for det helt rigtige antal medarbejdere. Den overordnede strategi er fortsat at holde Fredericia Teater så slankt som muligt. Men med lige nøjagtig de her to stillinger er meningen, at vi får frigjort mere tid til primært Søren Møller på de her to overordnede administrative områder, siger Anders Østergaard.

Skal udvikle forestillinger

Med de to nyansættelser ruster Fredericia Teater sig til en voksende forretning. Omsætningen er stigende, men teaterchef Søren Møller skal fortsat have tid til det kunstneriske.

- Den tid, Søren Møller får frigjort, skal han bruge på fortsat at udvikle nye samarbejder og forestillinger. Tallene viser tydeligt, at teatret fortsat er voksende på omsætning og antal solgte billetter. Vi vil sørge for, at der ikke går mere af Sørens tid på administration og marketing, for det er ikke der, vi ønsker at investere hans timer. Derfor passer de to nye stillinger godt ind, siger Anders Østergaard.

Da Fredericia Teater i oktober præsenterede halvårsregnskabet for 2018, viste det et underskud på 4,2 millioner kroner. I den forbindelse fortalte Anders Østergaard til Fredericia Dagblad, at der havde været naturlige opsigelser og enkelte afskedigelser på teatret, og at enkelte stillinger ikke var blevet genbesat.

- Hvordan er det så nu muligt at ansætte to nye chefer?

- Det er vigtigt at skelne mellem 2018 og 2019, siger Anders Østergaard og fortsætter:

- Det, vi taler om nu, er budgettet for 2019, og det ekstra arbejde der ligger omkring den øgede omsætning fremadrettet. Senest meldte vi ud på verdenspremieren "She Loves You" med musik af Beatles. Og med det, der ellers ligger på tegnebrættet for det nye år og frem, er det en forsvarlig disposition at budgettere de her to nye stillinger ind.

Tarzan hjælper

Torsdag var Fredericia Teater ude med nyheden om, at Tarzan-forestillingen nu har solgt over 100.000 billetter. Dermed er Disney-musicalen med til at give en god slutspurt i regnskabet.

- Vi fokuserer fortsat på at lande 2018 i nul - hjulpet hjem af Tarzan. De nye stillinger har vi kigget på i forbindelse med budgetteringen for 2019. Og der kan vi se, at det giver god mening i forhold til at komme i mål med omsætningstallene og de underliggende produktioner, der ligger i det nye år, siger Anders Østergaard.

I jobopslaget kan man læse, at administrationschefen får personaleansvar for de cirka 15 medarbejdere i administrationen, mens marketingchefen får personaleansvar for to-tre medarbejdere.

Annonce
Forsiden netop nu
112

Cyklisternes kaffepenge blev stjålet

Læserbrev

Efter skrotning af Lindholm-planer: Send de afviste asylansøgere til Nørrebro - eller helt hjem!

Læserbrev: Det er jo rendyrket hykleri, at socialdemokraterne med udlændinge- og integrationsministeren i spidsen nu vælger at droppe placeringen af de mange afviste - og dømte kriminelle - asylansøgere på øen Lindholm. Før valget og i valgkampen støttede socialdemokraterne jo en placering af de dømte kriminelle på øen Lindholm i Stege Bugt. Men nu har de så føjet De Radikale, SF og Enhedslisten, som synes, det er så synd for de kriminelle, at de ikke skal kunne rende rundt omkring i de danske byer og fordrive tiden med endnu mere kriminalitet! Det bliver ikke mindre komisk, når regeringen så begrunder det med, at det er dyrt at lave et udrejsecenter på øen. Jamen, kære venner, det er jo endnu dyrere, at de får lov til at bevæge sig rundt frit i det danske samfund og koster kassen i forbindelse med statsbetalte beskikkede forsvarer, anbringelsesdomme i landets fængsler, domstolsudgifter, tolkeudgifter, sociale udgifter til deres daglige fornødenheder, socialpædagogisk støtte og al mulig anden service, som der stilles til rådighed for de kriminelle. Så hvis socialdemokraterne virkelig gør det her på grund af kroner og ører, så send dem da helt hjem i stedet, så vi ikke har dén økonomiske belastning! Hver og en af de omtalte er jo dømt for grov kriminalitet i Danmark! Samtidig skylder regeringen og deres støttepartier at fortælle, hvor de så skal være placeret. De skal vel ikke forblive på Kærshovedgaard i Ikast-Brande Kommune og skabe endnu mere kriminalitet og lokal utryghed? Den logiske placering må jo være Nørrebro lige midt på stenbroen i hjertet af København, hvor alle de åbenhjertede, radikale, folkesocialisterne, Enhedslistens og Alternativets frisindede og tolerante vælgere bor i skønt flertal. Så kan de jo hygge sig med en kulturberigelse på nært hold!

112 For abonnenter

Lå på sofaen da det bankede hårdt på døren: Beboer advarede Anne om brand i nabolejlighed

Annonce