Annonce
Fredericia

Fredericia vært for stort mesterskab: Flottere end Vild med dans

Snart kan man se de bedste professionelle dansere på gulvet i Fredericia Idrætscenter. Pressefoto

- Det bliver flottere end Vild med Dans, lover arrangørerne om EM i latinamerikanske danse, som foregår i Fredericia 22. september.

Annonce

Fredericia: Nogle af Europas dygtigste dansere kommer til Fredericia lørdag 22. september. Her afholdes europamesterskaber for professionelle i latinamerikanske danse.

Morten Bekker, næstformand i De Danske Danseskoler, oplyser, at det er cirka 10 år siden, Danmark sidst har været vært for en så stor danseturnering for professionelle. Men nu sker det i det renoverede Fredericia Idrætscenter, hvor cirka 60 af Europas dygtigste par kæmper om trofæet og titlen som europamester i 2018.

I dommerpanelet sidder flere kendte dansenavne, blandt andre Gaynor Fairweather fra Skotland, Bryan Watson fra Tyskland og danske Lene James, som alle er tidligere verdensmestre.

- Vi glæder os rigtig meget til at afholde dette store dansestævne i Fredericia idrætscenter. Hvis man er til Vild Med Dans på TV 2, så bliver dette endnu flottere, lyder det fra Morten Bekker.

Annonce

Dansk verdensklasse

Kristian Vellejus fra De Danske Danseskoler er medarrangør af mesterskaberne.

- Som tilskuer kan man forvente sig et spændende aften med nogle af Europas bedste par blandt deltagerne. Morten Løwe og Roselina Doneva forsvarer de danske farver, og de er rangeret blandt de 12 bedste i verden.

Lørdagen indledes med Danish International Open i standarddanse, hvor den danske elite og udenlandske par stiller op. Om aftenen er der finaler til EM i latinamerikanske danse. En billet til 200 kroner kan købes hos De Danske Danseskoler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Til sommer skal madrester i poser i nye spande: Fredericias rester skal til Holsted og forvandles til pulp

Fredericia

Dagens coronatal for Fredericia er klar: Vigtigt parameter falder fortsat - men flere er konstateret smittet

Fredericia For abonnenter

Poser kan blive erstattet af spande: Det vil sætte renovationsudgiften i vejret

Fredericia For abonnenter

Brugere og ansatte roser genbrugsordning: Lad bare resten af Danmark kopiere den

Annonce