Annonce
Trekantområdet

Fredericia-virksomhed er igen certificeret som et godt sted at arbejde

De ansatte hos Process Engineering A/S er glade for deres arbejdsplads. Foto: Jørgen Jeppesen

Fredericia: Process Engineering A/S er for andet år i træk blevet Great Place to Work-certificeret. Undersøgelsen, der er gennemført af Great Place to Work, og som ligger til grund for certificeringen, har til formål at afdække virksomhedens arbejdsmiljø og medarbejdernes arbejdsglæde. Sidste år deltog man for første gang i undersøgelsen, og gennem hele året har man arbejdet med de indsatsområder, som medarbejderne pegede på, skulle forbedres.

- Undersøgelsen er et godt værktøj for os til at bringe de indsatsområder frem, som vi kan forbedre os på og gøre os til en endnu bedre arbejdsplads. Det er heller ingen hemmelighed, at det er vores dygtige og engagerede medarbejdere, der gør Process Engineering til en attraktiv arbejdsplads. Derfor er vi rigtig glade og stolte over endnu en gang at blive certificeret som en af Danmarks bedste arbejdspladser, siger direktør Poul B. Jakobsen i en pressemeddelelse.

De seneste fem år er firmaet vokset fra 35 medarbejdere til nu at være 110 og med en forventning om at være 200 ansatte i Danmark og 100 ansatte i udlandet.

Annonce
Forsiden netop nu
FC Fredericia

Minut for minut: FC Fredericia havde masser af chancer - men tabte alligevel til gæsterne fra Amager

Annonce