Annonce
Fredericia

Fredericianer indtræder for SF i regionsrådet

Marianne Thomsen fra SF er blevet medlem af regionsrådet. Foto: Ulla Rasmussen
Marianne Thomsen er nyt regionsrådsmedlem for SF. Fredericia-politikeren afløser Vicky Bender Lorenzen, som har bedt om at blive fritaget fra hvervet.
Annonce

Fredericia: Marianne Thomsen (SF) er nyt medlem af regionsrådet i Region Syddanmark, oplyser SF Syddanmark i en pressemeddelelse.

Politikeren fra Skærbæk, som tidligere har siddet i Fredericia Byråd, afløser Vicky Bender Lorenzen, som har har bedt om at blive fritaget for sit hverv på grund af sine civile forpligtelser.


Jeg ser frem til at kunne gøre en forskel i regionsrådet

Marianne Thomsen, SF


Til daglig er Marianne Thomsen lektor og studievejleder på gymnasiet HTX Lillebælt, og nu indtræder hun i udvalgene: "Regional udvikling", "Uddannelse og arbejdskraft" og "Videnskabsetisk komité".'

Annonce

Det grønne og de unge

- Jeg er meget optaget af den grønne dagsorden, som jeg mener er ekstrem vigtig, og hvor vi simpelthen har en bunden opgave. Men også uddannelse har min store interesse, da jeg via mit daglige arbejde ser, hvor vigtigt det er, at vi skaber nogle gode uddannelsesmuligheder for alle unge. Der er desværre for mange unge, som mistrives, og som har brug for en håndsrækning, således at de kan føre deres planer og drømme ud i livet. Jeg ser frem til at kunne gøre en forskel i regionsrådet, siger Marianne Thomsen i pressemeddelelsen.

Her udtaler hendes regionsråds- og partikollega Villy Søvndal sig også.

- Vi ser i SF’s regionsrådsgruppe frem til samarbejdet med Marianne. Marianne har jo dels mange års erhvervserfaring, som vi kan drage nytte af, og så kender hun til det politiske håndværk, udtaler han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Alternativet var en konkurs: Messe C-køb er usædvanligt, men nødvendigt, mener politikere

Danmark

Hvordan bliver julen 2020?

FC Fredericia For abonnenter

Borgmester afviser beskyldninger: FHK har lige så gode vilkår som alle andre

Fredericia

Talentfuld svømmer om OL: For første gang tror jeg oprigtigt på, det kan lade sig gøre

Annonce