x
Annonce
112

Fredericianer omkommet under skiløb: Styrtede ned i bæk

En 44-årig mand fra Fredericia har mistet livet i en skiulykke i Østrig. Modelfoto: Colourbox
44-årig mand mistede torsdag livet efter en tragisk ulykke i Østrig. De pårørende er underrettet.

Fredericia: En 44-årig mand fra Fredericia har mistet livet i en skiulykke torsdag.

Det bekræfter delstatspolitiet i Tyrol over for Fredericia Dagblad.

Manden kom ifølge vagthavende pressetalsmand, Michael Vergeiner, ved Landespolizeidirektion i Innsbruck af ukendte årsager væk fra en piste.

Ulykken skete i området Stubaier Gletcher sydvest for Innsbruck.

Annonce

Forsøgte genoplivning

Han styrtede, landede i en bæk og døde senere på hospitalet af sine kvæstelser efter at være blevet fløjet med helikopter, forklarer pressetalsmanden.

Ifølge den østrigske avis Kurier, forsøgte en person, der ledsagede fredericianeren, og en anden skiløber at genoplive den 44-årige, og de slog straks alarm.

Bestræbelserne var dog desværre forgæves, viste det sig senere på sygehuset i delstatshovedstaden Innsbruck.

Det danske udenrigsministeriums pressevagt bekræfter også over for Fredericia Dagblad, at en dansk statsborger er omkommet i Østrig:

- Ambassaden i Wien er i kontakt med de pårørende og yder den sædvanlige konsulære bistand. Der er tale om en personsag, og Udenrigsministeriet kan derfor ikke oplyse yderligere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Midt i en corona-krise: Isolation kan være fatal for mange

Læserbrev: Coronavirus er farlig på mange måder. Det er den blandt andet, fordi den er med til isolere borgere med psykiske problemer. For at mindske risikoen for spredning af corona bliver mange af borgerne bedt om at opholde sig inden døre. Det påvirker dem, og risikoen for angst, tankemylder og rastløshed er nærliggende. Det er især unge borgere med psykiske problemer, de er usikre og bliver nemt ladt i stikken. Alle vores kræfter går til corona i øjeblikket. Jeg har derfor spurgt kommunaldirektøren om, hvad gør vi for, at den gruppe af sårbare unge ikke bliver glemt og hvilke tiltag, der sat i værk. Er der for eksempel iværksat en løbende vurdering? Følger vi op telefonisk? Der er mange spørgsmål, der trænger sig på i tider som disse. Som byrådsmedlem kan jeg ikke vide alt, det erkender jeg, men jeg kan gøre et forsøg på, at finde ud af det. Noget af det værste, der kan ske, er, at borgere - unge som ældre - med psykiske problemer bliver glemt. For borgere med psykiske problemer, der bliver glemt, kan det være lige så farlig som coronavirus, hvis de ikke får den rette behandling. Behandling og støtte er lige så vigtig for en psykisk ramt borger som kemo for en kræftpatient.

Fredericia

Rolig genåbning af genbrugsplads: Bommen gik op - trailerne blev tømt

Annonce