Annonce
forside

Fredericianer varetægtsfængslet i narkosag - har sammenhæng til anden narkosag

En fredericiansk mand nægtede sig ved et grundlovsforhør onsdag skyldig i sigtelsen om besiddelse af 34 kilo amfetamin. Manden blev anholdt tirsdag klokken 10.16. Arkivfoto: Kathrine Jensen

En fredericiansk mand, midt i 30'erne, blev onsdag varetægtsfængslet i 14 dage. Han er sigtet for besiddelse af store mængder narko, som han angiveligt skulle have opbevaret i en container. Der er tale om sammenhæng til en anden narkosag, oplyser efterforskningsleder.

Fredericia/Kolding: Tirsdag klokken 10.16 blev en fredericiansk mand midt i 30'erne anholdt.

Onsdag formiddag blev han fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Kolding, sigtet for besiddelse af 34 kilo amfetamin samt mindre mængder hash og kokain. Stofferne har manden - ifølge sigtelsen - opbevaret i en container, placeret på et ukendt sted. Manden nægtede sig ved grundlovsforhøret skyldig, men anklagerfuldmægtig ved Sydøstjyllands Politi, Rie Brandi Jensen oplyser, at manden efterfølgende er blevet varetægtsfængslet i 14 dage - frem til den 13. februar.

Det kom ikke frem under den åbne del af grundlovsforhøret, hvor manden blev anholdt i Fredericia tirsdag, eller hvad der er gået forud for anholdelsen. Efterforskningsleder ved Efterforskningscenter Syd, Frede Nissen siger om sagen:

- Den har sammenhæng til en anden narkosag, vi havde sidst på året, men af hensyn til efterforskningen vil jeg ikke sige mere.

Annonce

Samme anklager

Det har ikke været muligt for Fredericia Dagblad at få af- eller bekræftet, hvilken konkret narkosag efterforskningslederen henviser til, men 26. november 2018 blev fire fredericianere fremstillet i grundlovsforhør for lukkede døre i Kolding - alle sigtet for betydelige mængder narkotika. De fire, tre mænd på 49, 39 og 37 år samt en kvinde på 45 år - nægtede sig ved deres grundlovsforhør skyldige i sigtelsen. De har sidenhen fået forlænget deres varetægtsfængsling to gange, også for lukkede døre, - senest frem til 13. februar. Det oplyser specialanklager i den pågældende sag, Anna Holm Christensen.

Hun oplyser samtidig, at det bliver hende, der bliver anklager i sagen om container-narkoen fra Fredericia.

Narkoen, de fire sigtede fra 26. november 2018 blev fundet i besiddelse af, blev af politiet beslaglagt på flere adresser i Fredericia-området.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Lyt med: Louises mand døde af kræft som 37-årig - Jeg fører vores livsværk videre i hans ånd

Sport

Horsens hapser Fredericias cheftræner

Trekantområdet

Omfattende affaldsbrand sender røg ind over motorvej: Kan tage et døgn at slukke

Annonce