Annonce
Fredericia

Fredericianere ikke i tvivl: Her er det mest utålelige vejarbejde lige nu

Ikke mindst i myldretiden kan det tage lang tid at komme ind og ud af Fredericia, fordi krydset Strandvejen/Vestre Ringvej/Nyhavnvej i øjeblikket udvides og bygges om. Der er imidlertid ikke så meget at gøre, lyder meldingen fra Fredericia Kommune. Foto: Søren Gylling
Et af byens største kryds bygges om: Strandvejen/Vestre Ringvej/Nyhavnvej. Nogle finder alternative ruter. De fleste må dog holde i kø.
Annonce

Fredericia: Torsdag spurgte vi på Facebook, hvordan det lige går med trafikken i Fredericia?

Et af byens største lyskryds bygges for eksempel om og skaber slanger af ventende biler. Svarene står også i kø.

De fleste peger netop på problemerne ved Strandvejen/Vestre Ringvej/Nyhavnvej, hvor Fredericia Kommune og havneselskabet ADP udvider med nye svingbaner og ny adgangskontrolleret vej ind på havnen.

Fredericia Dagblad har spurgt på Facebook: Hvor er de trafikale problemer størst lige nu? Det er de her i det store kryds ved Strandvejen, Vestre Ringvej og Nyhavnvej, hvor der bygges om for millioner året ud. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

En af dem er Maibritt Meldgaard:

"Snoghøj Landevej - Strandvejen ind mod byen i eftermiddagstimerne sådan ca mellem 15 og 17. Trafikken stod meget stille ved krydset ved Uno X og Davidsen i går".

"Så jeg valgte en alternative vej hjem til nordbyen, det blev op af Røde Banke og så ud til rundkørslen ved Hejse og ind mod byen, videre af Ydre Ringvej", fortsætter Maibritt Meldgaard og konstaterer:

"Så det bliver nok den tur der tages fremadrettet når jeg skal fra Erritsø og hjem, i hvert tilfælde så længe der er vejarbejde på Strandvejen".

Annonce

Varer året ud

"Jeg tænker at det mest besværlige kryds i Fredericia lige nu, er Strandvejen/Vestre Ringvej", kom det ligeledes fra Jørn Jespersgaard, og Jimmy Lavrsen supplerede:

"Krydset på Strandvejen, hvilket gjorde at en ambulance knapt kunne komme igennem ved Davidsen, dette var hvad der mødte mig i går".


Jeg valgte en alternative vej hjem til nordbyen, det blev op af Røde Banke og så ud til rundkørslen ved Hejse og ind mod byen, videre af Ydre Ringvej.

Maibritt Meldgaard, kommentar på Facebook


Ombygningen af krydset indledtes i august 2020 og varer året ud samt lidt ind i januar 2021, oplyser Morten Svanborg, leder af Fredericia Kommunes vej- og parkafdeling.

Kommunen investerer seks millioner kroner i arbejdet - ADP et lidt mindre millionbeløb, har havneselskabet tidligere oplyst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Hvordan bliver julen 2020?

Fredericia For abonnenter

Ejendomsmægler: I har grund til at frygte for huses værdi, hvis Rema-kunder skal køre på jeres vej

Alarm 112

Tyve har kig på dyrt elværktøj

Annonce