Annonce
forside

Fredericiansk bilist i uheld: Tabt skilt gav klumper i trafikken på E45

Tre biler blev indblandet i uheld på E 45 på grund af et tabt skilt.

Vejle: På E45 ved Vejle opstod onsdag klokken 13.11 en farlig situation, der generede trafikken i en times tid, selv om motorvejen på intet tidspunkt var lukket.

Årsagen var et tabt skilt. Det påkørte en 20-årig kvinde fra Riisskov, der kørte i spor 3. Hun punkterede og trak ud i venstre side af spor 3. Derefter påkørte en 46-årig mand fra Fredericia det samme skilt og punkterede også. Han endte ude i nødsporet.

Til sidst påkørte en tredje bilist, en 26-årig mand fra Børkop, den første holdende bilist, hvis bil blev ramt i bageste højre hjørne. /ild

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Rally-bil kørte ind i et træ

Læserbrev

Hjemmepleje. Vi ser til med større og større undren

Læserbrev: Det er med større og større undren, vi i SF dag for dag kan følge håndteringen af økonomien på velfærdsområderne i Fredericia Kommune. På det seneste har man i dagspressen kunne læse om den seneste udbudsrunde på privat hjemmepleje, hvor det fremgår, at de nuværende udbydere er blevet underbudt af en ny udbyder, der har budt hele 10 pct. under de øvrige tilbudsgivere. Den nye udbyder opererer alene i Haderslev Kommune. Vi bliver af kommunaldirektøren forsikret om, at alt er gået efter bogen, og at Fredericia Kommune har pligt til at tage mod det billigste tilbud. Det er ikke ikke helt rigtigt, man må gerne med inddrage kvaliteten i vurderingen. Det kunne være rart om de politisk ansvarlige som f.eks. borgmesteren vil svare på følgende spørgsmål: 1) Er kvaliteten af opgaverne beskrevet i udbuddet af hjemmepleje sænket i forhold til den nuværende standard? 2) Har Fredericia Kommune forholdt sig til om tilbudsgiverne har ordnede løn og arbejdesforhold? 3) Er man i Fredericia Kommune igang med at sænke kvalitetsstandarden på hjemmepleje, således Fredericia Kommunes egen hjemmepleje sænkes tilsvarende niveau? Det er soleklart, at enten skal den ældre borger have mindre og ringere hjemmepleje, eller så skal spsu-medarbejderne løbe stærkere, med mindre der tale dumpingpriser fra en ny aktør, som ønsker at komme ind på markedet.

Fredericia

Bredt forlig på plads: Flere upopulære spareforslag blev pillet af bordet

Fredericia

Lettelse i Ungdommens Hus efter droppede spareplaner: - Vi var bange for, at ånden på stedet ville dø

Annonce