Annonce
Trekantområdet

Fredericias lokalhistorie: Rahbek Fisk udkommer i bogform

"Rahbek Fisk 1955–2013. Et internationalt fabrikseventyr om fisk og færdigretter" er titlen på en ny bog, som præsenteres tirsdag 13. august hos 3F. Arkivfoto: Michael Svenningsen

Fredericia: Da Lokalhistorisk Forlag i 2018 blev opfordret til at gå ind i opgaven med at få udgivet en bog om virksomheden Rahbek Fisk, var bestyrelsen ikke i tvivl om, at sådan en bog kunne indgå som en væsentlig del af Fredericias lokalhistorie.

Nu foreligger resultatet, og formand for Lokalhistorisk Arkiv Jørgen Runge Madsen er ifølge en pressemeddelelse rigtig godt tilpas med bogen, som præsenteres tirsdag 13. august kl. 15 hos 3F.

Den har fået titlen "Rahbek Fisk 1955–2013. Et internationalt fabrikseventyr om fisk og færdigretter". Thomas Kvist Christiansen, Kvist Kommunikation, har skrevet og layoutet, fotomateriale er fra Rahbek Fisk, og E. Rasmussens Bogtrykkeri har stået for trykning.

Den store iværksætter Poul Rahbek Hansen præger de fleste af siderne i bogen, suppleret af sønnen, Lars Rahbek Hansen.

- Thomas Kvist Christiansen har på fornem vis skruet tingene sammen omkring de to hovedpersoner, men har derudover interviewet en lang række personer for at gøre fremstillingen så bred og reel som overhovedet mulig, siger Jørgen Runge Madsen i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Mette F: Østdanmark skal betale mere for et land i balance

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce