Annonce
Fredericia

Fredericias natteliv: Mange laver om, men hvad med Den Engelske?

Peter Lindvig og hans sønner driver Den Engelske. Det går fint, og de har ingen planer om at udvide eller bygge om, bare fordi mange andre af byens steder gør det. Foto: Peter Friis Autzen

Mens en stribe andre af nattelivets oaser lukker eller bygger om, står Den Engelske tilbage.

Annonce

Fredericia: På en solskinsdag kan Peter Lindvig fra Den Engelske Pub på hjørnet af Gothersgade og Ryes Plads nærmest ikke sparke sig frem for kunder, der slikker sol og nyder en øl på pladsen foran pubben.

Så selvom han kan se, at andre dele af Fredericias natteliv skifter karakter i denne tid, gør han og sønnerne bag pubben sig ingen aktuelle planer om at lave om på Den Engelske.

- Altså, der er jo altid småting, som en skærm, der skal forbedres og en ny øl i sortimentet. Den slags småforandringer gør vi selvfølgelig hele tiden. Men vi har ingen store planer om udvidelser eller ombygning, siger Peter Lindvig.

For nogle år siden åbnede Old Irish Pub på den anden side af gaden. Nu flytter den snart over i Zwei Grosse Bier Bars lokaler på den anden side af torvet. Men end ikke udsigt til tomme lokaler hos konkurrenten får Peter og hans sønner til at slå til.

- Vi har en ganske udmærket forretning her. Folk kender os og føler sig hjemme her. Og vi har mange kunder. Så hvorfor skulle vi lave om på noget?, siger Peter Lindvig, som glæder sig over at være stedet, der ikke forandres i en forandringens tid.

Hvorfor lave om? Det går jo godt.

Peter Lindvig, Den Engelske
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Bøvl med rundspørge om kommunal rengøring: Uklar kommunikation dumper Fredericia i stort tjek

Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Fredericia

Frivillige søger videre efter Jørgen: Helikopter sættes ind i eftersøgning

Fredericia

Se video fra Østerstrand: Borgmester fortæller om den lokale corona-situation

Annonce