Annonce
Fredericia

Fredericias nye padelklub er godt fra start: Lærer tricks fra gammel fodboldstjerne

Fredericia Padel Federacion. Det er navnet på byens nye klub, og mange forskellige spillere har allerede været i gang på banerne ved Fredericia Idrætscenter. Foto: Fredericiapadel.dk
To nye padelbaner er skudt op ved Fredericia Idrætscenter, og en ny klub har taget banerne i brug. Den har allerede fået mange medlemmer og haft en træningssession med den tidligere fodboldstjerne Thomas Gravesen.
Annonce

Fredericia: For en måned siden fik Fredericias nye padelklub deres egen hjemmebane.

Fredericia Padel Federacion er navnet på den nye klub, som i begyndelsen af november tog de nye baner ved Fredericia Idrætscenter i brug.

Formand Daniel Kvist fortæller, at der har været stor interesse for klubben, som på kort tid har fået over 40 betalende medlemmer.

Klubben har også været rundt til stævner i hele landet og flere træningsarrangementer, så spillerne kunne dygtiggøre sig.  Blandt andet har klubben haft en træningsdag for en gruppe medlemmer, hvor både landstræneren og den tidligere fodboldstjerne Thomas Gravesen deltog. Den gamle landsholds- og Real Madrid-stjerne er nu æresmedlem for den nye batsport og spillede nogle timer med Fredericia-spillerne.

Fredericia-spillerne har allerede fået battricks fra den tidligere fodboldstjerne Thomas Gravesen, som i dag er ivrig ambassadør for den voksende batsport. Her ses FPF-formand Daniel Kvist på samme side af nettet som Gravesen. Foto: fredericiapadel.dk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Annonce