Annonce
FC Fredericia

Fremragende Letort: Fanklubben gør det sjovt at spille

Niels Letorts præstation giver Jonas Dal noget at tænke over. Arkivfoto: Søren Gylling
Niels Letort spillede en fremragende kamp mod HB Køge og scorede kampens enlige mål. Han spillede sig meget tæt på en startplads som 10'er.

Fredericia: Niels Letort forstår at gribe sin chance. Efter en reservetjans hele sæsonen startede han som 10'er i fraværet af en karantæneramt Dennis Høegh, og han både scorede og spillede godt.

- Det var en fornøjelse, fordi det meste lykkedes for mig. 10'eren er den position, jeg helst vil spille. Jeg håber, at træneren har fået noget at tænke over nu, sagde han.

Niels Letort lagde også op til to gigantiske chancer, som begge blev misbrugt. Den ene af Sebastian Buch, den anden af Michael Baidoo.

- Det er sådan nogle chancer, som de begge scorer på 10 af 10 gange til træning, så jeg kan ikke klandre dem for noget. Det er sådan noget, der sker, sagde Niels Letort.

Han har været en god soldat og er blevet brugt på kanten og som central midt, men sjældent som 10'er i favorit positionen.

- Jeg spiller jo der, hvor jeg bliver bedt om. Men jeg kan godt lide at ligge der og løbe ind i rummene, så der bliver skabt plads til de andre, sagde han.

Annonce

En vigtig fanklub

FC Fredericia har fået en fanklub, Red Pride, som også gjorde det godt mod HB Køge. Det er nyt for Fredericia, at der er god stemning på Monjasa Park - et sted der før fanklubbens genopståen var tavs som en grav. Spillerne tager imod det med kyshånd.

- Det er sjovt at spille fodbold, når man har dem. Inden kampen, når de synger vores navne, går man og glæder sig til det bliver ens tur. Og det betyder rigtig meget at have nogle at juble med efter kampen, sagde Niels Letort.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Louises veninde har uhelbredelig kræft: Så længe dit hjerte slår – så tag ingenting for givet

Annonce