Annonce
Sport

Fremtiden fortsat uvis for VB-træneren

Der ligger endnu ikke en aftale mellem Constantin Gâlcă og Vejle Boldklub, men ifølge VB-træneren afgøres det i løbet af et par dage, om han fortsætter i klubben eller ej. Arkivfoto: Mette Mørk
Constantin Gâlcă vil ikke kommentere på sin fremtid, men han forventer en afgørelse i løbet af et par dage - klubejer Andrew Zolotko vil gerne beholde den nuværende VB-træner.
Annonce

Vejle: Det er endnu uvist, om VB’s træner den kommende sæson hedder Constantin Gâlcă eller ej.

Der pågår forhandlinger om en forlængelse af samarbejdet, men Constantin Gâlcă vil ikke røbe noget som helst om de forhandlinger.

- Jeg forventer, at der i løbet af de næste par dage bliver truffet en afgørelse, sagde Constantin Gâlcă efter VB søndag eftermiddag spillede 1-1 mod Viborg.

VB-ejer Andrew Zolotko er i disse dage i Vejle, og det er ham, som forhandler med Gâlcă. Zolotko håber, at der bliver fundet en aftale, så Constantin Gâlcă tager mod spillerne, når de 10. august kommer tilbage efter sommerferien.

- Det er vores ønske, men det er jo ikke alene os, som afgør det, sagde Zolotko.

Annonce

Gør sæsonen færdig

Uanset udfaldet af forhandlingerne gør Constantin Gâlcă sæsonen færdig, og sæsonens sidste hjemmekamp var uden betydning, da rækkens to øverste pladser var fordelt; VB rykker op, og Viborg tager andenpladsen.

- Vi spillede godt, skabte mange chancer, og spillernes fokus og mentalitet var, hvor den skulle være, sagde Constantin Gâlcă og fortsatte:

- Men vi manglede kvalitet i vores afslutninger.

Og afslutninger er en del af fodboldspillet, så helt tilfreds var Constantin Gâlcă ikke.

- Alene i første halvleg burde vi lave mindst to-tre mål på de store chancer, vi kom til, sagde VB-træneren.

Han valgte at stille med det på papiret stærkeste hold og sparede ingen. Det gør han til gengæld, når sæsonens rundes af - for VB’s vedkommende lørdag 25. juli med en udekamp mod Fremad Amager.


Alene i første halvleg burde vi lave mindst to-tre mål på de store chancer, vi kom til.

Constantin Gâlcă , VB-træner


VB mangler med sikkerhed trioen Mads Greve, Juhani Ojala og Ylber Ramadani, som er i karantæne, og Gâlcă regner med, at flere spillere sendes på tidlig sommerferie. Han ønskede ikke at sige hvilke spillere, det drejer sig om.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Politi og frivillige fortsætter søgningen efter forsvundne Jørgen: Håber hjemvendte vil kigge i garagen og haven

Fredericia

Mand på Østerstrand truede med at stikke folk med kniv: Sigtet for trusler på livet

Annonce