Annonce
Fredericia

Frivillige gjorde noget særligt ud af søndagen

Daglig leder af Frivilligcenter Fredericia Louis Lindholm sang for fra scenen, da årets "Særlig Søndag" blev afviklet i Tøjhuset. Foto: Nana Hanghøj
Udsatte fredericianere fik en særlig søndag. T-shirts med print af deres egne fingeraftryk, grillpølser fra pølsevogn, musik og dans inden kaffe og kage. 25.000 kroner fra Lion
Annonce

Fredericia: Der var sodavand på bordene og pølser på bakkerne, da omkring 90 deltagere hyggede sig i Tøjhuset søndag eftermiddag. De havde alle meldt sig til arrangementet "Særlig Søndag", hvor frivillige og ansatte fra Friviligcenter Fredericia stod klar til at hygge om dem.

- Det er gruppen af udsatte bredt set, som er inviteret. Det gælder alle former for udsathed fra handicap til socialt udsatte. Og vi har valgt søndagen, fordi det er en dag, som for mange udsatte godt kan være lang, siger Louis Lindholm, daglig leder af Frivilligcenter Fredericia.

Der var klapsalver og glade kommentarer, da Louis Lindholm præsenterede dagens program og kort fortalte om den t-shirt alle deltagere fik foræret ved indgangen.

- Den er dekoreret med det træ, som I selv har været med til at male sidste år. Alle satte en prik på træet som et blad, så nu kan I jo se om I kan finde jeres egen, sagde Louis Lindholm.

T-shirts og tryk havde "Særlig Søndag" fået sponseret særskilt.

- Lions Club gav os en check på 25.000 kroner til at kunne afvikle "Særlig Søndag". Vi bruger en del af pengene denne søndag, men bruger også en del på at invitere i biografen til april, siger Louis Lindholm.

Søndag er ugens længste dag for mange udsatte, og det er dejligt, at så mange har valgt at være med.

Daglig leder af Frivilligcenter Fredericia Louis Lindholm

Annonce

Musikkere ville være med

Med en sang skrevet til anledningen blev arrangementet skudt i gang i Tøjhuset. Efter pølsevognen var tømt stod den på dans og hygge, som Erritsøbandet Lang Lørdag leverede.

- De stiller op uden beregning, og det er vi meget taknemmelige for. De har medvirket tidligere, og de var ville meget gerne være med igen, siger Louis Lindholm.

Dagen sluttede med fint dekorerede kager og kaffe.

Alle deltagere fik en Særlig Søndag tshirt. Et særligt sponsorat havde sikret, at det blev muligt uden at trække på midlerne fra Lions. Foto: Nana Hanghøj
Kager på rad og række stod klar til at blive serveret til kaffen. Foto: Nana Hanghøj
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se klippene - udvalgte spørgsmål til statsministeren: Kan jeg bryde loven og via min uvidenhed slippe for straf?

Annonce