Annonce
Trekantområdet

Frokostjazz i Tøjhuset med Katja og Katjazzerne

Da Katja og Katjazzerne tog en tur til det sydlige Polen for at spille på et luksushotel nær den tjekkiske grænse, fulgte flere end 50 af deres fans med. Foto: PR-foto

Fredericia: Lørdag 21. september spiller Katja & Katjazzerne til frokostjazz i Tøjhuset.

Katja & Katjazzerne har eksisteret i 7 år og har spillet i mange danske jazzklubber, til jazzfestivals og ikke mindst til jazzture med fanklubben, som tæller næsten 500 medlemmer. Under Københavns Jazzfestival spillede Katjazzerne blandt andet på Højbro Plads for mere end 1000 gæster og på Restaurant Hvide Hest på Bakken.

Sangerinden Katja Guldbæk synger mange af de kendte amerikanske, engelske og danske swingende evergreens. Katja har tidligere sunget med Fjeldtetten. Poul-Erik Kreinøe, som spiller tenorsax/sopransax og ligeledes synger, er en af de kendte musikere, som blandt andet spillede med Københavns Fodvarmere og andre bands i jazzmiljøet. Kurt Hansen på guitar har spillet med Kreinøe i 40 år. Preben Nimb på bas er bandets musikalske bassist, mens Mogens Kann Fjeldsøe er kapelmester og trommeslager. Han har spillet 27 år med Fjeldtetten og lejlighedsvis med Wild Bill Davidson, Jesper Thilo, Hugo Rasmussen og Jacob Fischer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Dommere i styrkeløft

Annonce