Annonce
Fredericia

Frygt må ikke blive afgørende: Fredericia Shopping opfordrer butikker til at tjekke op på alt omkring corona

Lene Bach opfordrer Fredericia Shoppings medlemmer til lige at tage et ekstra tjek på alle deres corona-tiltag. For at undgå unødig utryghed og den skade, utryghed vil kunne gøre på handelslivet. Arkivfoto: Thomas Kvist Christiansen.
Frygt og nervøsitet må ikke få en chance for at bide sig fast, lyder det i en opfordring til butikkerne.
Annonce

Fredericia: Hvis kunderne bliver utrygge ved at handle, kan det få store konsekvenser.

Derfor benytter Fredericia Shopping den seneste udvikling i coronatallene som anledning til at opfordre byens butikker til at tage et ekstra tjek på alt, der har med håndsprit, afstandsmarkeringer og andre tiltag at gøre.

- Smittetallene har jo desværre givet Fredericia en rød markering. Men det betyder ikke, at det er utrygt eller farligt at benytte byens handelsliv, siger udviklingskonsulent Lene Bach Jørler.

Frygt kan opstå hurtigt og nogle gange uden ret god grund. For at komme dét i forkøbet, opfordrer Lene Bach Jørler medlemmerne til lige at tage et ekstra tjek på, at alt er, som det skal skal være. For eksempel, om varer står så tæt, at butikkens indgang bliver for trangt til at holde afstand.

- Det sidste, vi har brug for, er en shitstorm på de sociale medier, fordi nogen har taget et billede af en tom sprit-dispenser eller sådan noget. Det må helst ikke ske, siger hun.

Lene Bach Jørler har netop anskaffet sig hundrede nye "hold afstand"-klistermærker, som butikkerne kan sætte på gulvet.


Vi skal sikre, at unødvendig utryghed ikke får chance for at bide sig fast.

Lene Bach Jørler


- De fleste har dem jo allerede monteret. Men hvis nu nogle er slidt ned eller røget af ved gulvvask, skal man ikke mangle. Så siger man til, siger hun.

Foreløbig tyder intet på, at kunderne er utrygge ved at handle lokalt.

- Nærmest tværtimod. Jeg har talt med mange butikker, der fortæller, at kunderne er glade for at handle i Fredericias butikker. Det er godt. Men hvis frygten pludselig bliver en faktor - ligesom i foråret - kommer det til at gøre ondt. Det skal vi helst undgå, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Aftrådt formand kritiserer Fredericia HK's ledelse: De vil ikke gøre det, man skal

Fredericia

Ni nye smittede i Fredericia: Men desværre rekord i DK

Fredericia HK For abonnenter

FHK-formand: Jeg kan ikke genkende billedet af, at vi skulle være imod samarbejde

Annonce