Annonce
Erhverv

FSG Foods flytter fra havnen: Får i stedet nyopført lager og kontor i Taulov Dry Port

Den svenskejede fødevarevirksomhed FSG Foods rykker ind i Taulov Dry Port i 2021. PR-Foto
FSG Foods leverer til sushirestauranter over hele Danmark. Rykker i nyopførte lokaler i 2021.
Annonce

Taulov: Den svenskejede fødevarekoncern FSG Foods samler sine aktiviteter i nyopført domicil med tørvarelager, køle- og frostlager samt kontor i Taulov Dry Port. Det oplyser havneselskabet ADP i en pressemeddelelse.

FSG Foods har siden oktober 2018 lejet sig ind i et køle- og frostlager på Fredericia Havn, men med opførelsen af nyt lagerdomicil i Taulov Dry Port flytter FSG Foods sine aktiviteter til det nye domicil, hvorfra de kan konsolidere deres lager og distribution i forhold til kunder i hele Danmark.

Fødevarekoncernen FSG Foods er Skandinaviens største enkeltleverandør af produkter til sushimarkedet. Produktsortimentet er omfattende, og foruden frisk fisk består sortimentet også af en lang række food og non-food varer som eksempelvis ris, wasabi, soja, tang, spisepinde, og take-away emballage.

Det nyopførte lager- og kontordomicil finansieres i joint-venture af PFA og ADP, som står for udviklingen af Taulov Dry Port. FSG Foods har indgået en 10-årig lejeaftale med Taulov Dry Port.

Annonce

Leverer til sushirestauranter

FSG Foods’ kommende domicil bliver en del af sidste etape af det generiske lager- og logistikbyggeri i Prinsessens Kvarter i Taulov Dry Port. Samlet set udgør sidste etape 9846 kvadratmeter, og byggeriet opføres i seks generiske sektioner á 1641 kvadratmeter og med 8,5 meter indvendig loftshøjde.

FSG Foods lejer tre sektioner, og deres samlede lagerlejemål udgør 4923 kvadratmeter fordelt på 3282 kvadratmeter tørvarelager og 1641 kvadratmeter frost- og kølelager. Dertil kommer 800 kvadratmeter kontor.

- Vi servicerer og leverer produkter til sushirestauranter i hele Danmark, så en central placering af vores lager er afgørende for optimeringen af vores distributionsaktiviteter. Med det nyopførte domicil får vi nu mulighed for at samle tørvarer samt køle- og frostvarer i nyt og moderne lager, hvilket er en god forudsætning for at optimere vores samlede forretning, oplyser administrerende direktør i FSG Foods Jonas Kingo Schnoor i pressemeddelelsen.

Annonce

Klar til indflytning i 2021

Udbygningen af Taulov Dry Port med generiske lager- og logistikdomiciler sker ud fra markedets efterspørgsel efter fleksible lejemål. I oktober annoncerede PFA og ADP, at de to parter i joint-venture samarbejdet igangsætter opførelsen af 49.300 kvadratmeter generisk lager- og logistikbyggeri i Taulov Dry Port.

- Tredje etape opføres i sektioner á 1641 kvadratmeter, og mindre enheder giver os fleksibilitet og mulighed for tilpasning til forskellige typer af kunder og produkter, oplyser projektdirektør i Taulov Dry Port Jesper Gemmer.

Det samlede erhvervsareal i Prinsessens Kvarter er på cirka 157.000 kvadratmeter, og dette område udgør en andel af den samlede Taulov Dry Port på i alt 700.000 kvadratmeter. Den sidste etape af Prinsessens Kvarter og dermed også FSG Foods’ kommende domicil forventes at stå klar til indflytning 1. marts 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Klumme: Sponsorater skudt over målet

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Kolding For abonnenter

Niras og Rambøll-analyse: Klapning af opgravet havbund er eneste vej frem for Marina City

Annonce