Annonce
112

Fuld mand smed bukserne i toget

Manden fra Viborg smed bukserne og tog også sig selv i skridtet. Arkivfoto

Vejle: Passagerene i toget mellem Struer og Vejle fik søndag eftermiddag lidt mere, end de havde betalt for på togturen - og nok også lidt mere, end de havde lyst til.

En 51-årig mand fra Viborg var så beruset, at han fandt det passende at smide bukserne i toget og tage sig selv i skridtet. Desuden generede han også de andre passagerer på andre måder, fortæller politikommissær Brian Kristensen fra Patruljecenter Midt.

Da toget ankom til Vejle Station klokken 13.44 sendte politiet en patrulje til stedet og anholdt den 51-årige mand. Han var så beruset, at man vurderede, at han ikke var i stand til at tage vare på sig selv. Derfor kom han med i detentionen. Da alkoholen var fordampet, blev manden sigtet for overtrædelse af jernbaneloven for sine udskejelser i toget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce