Annonce
Trekantområdet

Vi sendte live: Nu er den 30. udgave af Rock Under Broen skudt i gang

Vi sendte live fra den store indgang, da den 30. udgave af Rock Under Broen blev skudt i gang klokken 11. Første kunstner, The Minds of 99, går på scenen klokken 12.

Opdateret klokken 12.00

Vi er på pletten lørdag til Rock Under Broen, og vi sørger for opdateringer fra festlighederne hele dagen.

Det er 30. gang Rock Under Broen afholdes, men faktisk sker koncerterne under broen for 31. gang.

Allerede kort efter klokken 11 begyndte musikken så småt at spille fra den ene af de to scener. I anledning af den runde fødselsdag, var der nemlig arrangeret fødselsdagsgave i form af en koncert med Papkasseshowet.

Vagn Ove Hansen, bestyrelsesmedlem i Rock Under Broen - og lidt af en grand old man i den sammenhæng, kunne desuden løfte sløret for, at flere af de bands, der skal spille i løbet af dagen, allerede i løbet af formiddagen havde indfundet sig i "kunstnergården".

Annonce
Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Har lyttet til kritikken

Vagn Ove Hansen fortæller, at der virkelig er lyttet til den kritik, som gæsterne rettede mod festivalen sidste år. Derfor er der i år brugt over 200.000 kroner ekstra på toiletfaciliteter.

- Jeg vil skynde mig at sige, at vi har markeret så tydeligt, hvor der er toiletter, og vi har ofret over 200.000 på ekstra toiletter, så hvis der er nogen, der ikke kan komme på toilettet i dag, så ved jeg ikke rigtig, hvad der er galt.

Udover en hel del flere toiletter, er der også lavet en ekstra indgang ned mod parkeringspladsen, hvor der desuden er vokset et street-food-område op.

Vi sendte live, da gæsterne fik lov at storme ind på pladsen klokken 11.

- Det er lige før, jeg blev lidt rørt, indrømmede Vagn Ove Hansen, da mikrofonen blev slukket.

I alt kommer omkring 19.200 gæster forbi pladsen lørdag, og dertil skal tilføjes omkring 750 frivillige og andre medarbejdere. Det sidste band, Nephew, går på scenen klokken 22.50.

Klokken 11 blev gæsterne lukket ind på festivalpladsen under broen for 30. gang, og det var en noget bevæget Vagn Ove Hansen, der kunne se, hvordan de strømmede ind. Foto: Sofie Secher Karlsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Horsens hapser Fredericias cheftræner

Annonce