Annonce
Kolding

Fylke Festival gør klar til stor fest på Amfiscenen til august

Folkeklubben er et af navnene på plakaten til Fylke Festival 2021, som finder sted på Amfiscenen 28. august. PR-foto: Søren Lynggaard Andersen

Kolding: Ambitionerne var store, da folkene bag Volkerts Fylke i 2019 præsenterede planerne for en ny endagsfestival i Kolding.

Første udgave af Fylke Festival var planlagt til den sidste lørdag i august 2020 på den store parkeringsplads over for Volkerts Fylke i Dalbygade.

På grund af corona blev Fylke Festival 2020 i første omgang udskudt med et år, og senere genopstod den i en lightudgave på Amfiscenen, hvor der med de daværende restriktioner var plads til 500 siddende gæster.

Annonce

Sidste års udfordringer har dog ikke taget modet fra arrangørerne, som i sensommeren inviterer til festival med det oprindelige program med Johnny Madsen, Folkeklubben, Lis Sørensen, Dodo & the Dodos og Askling & Mason J.

Prøveballon sidste år

Datoen bliver igen sidste lørdag i august, og eneste forskel på Fylke Festival 2021 og den oprindelige plan for 2020 er, at man dropper parkeringspladsen på Dalbygade og holder fast i Amfiscenen, som man har gode erfaringer med fra sidste år.

- Vi havde jo en prøveballon på det sidste år med vores pop op-festival. Der er nogle gode faciliteter, og vi kan have 14 dage op til festivalen, hvor vi kan bygge det ordentligt op, forklarer medarrangør Jimi Kristensen, som håber at festivalen kan afvikles under mere eller mindre normale forhold.


Der er nogle gode faciliteter, og vi kan have 14 dage op til festivalen, hvor vi kan bygge det ordentligt op.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Cykelparkering i Kolding, nu tak!

Annonce