Annonce
Alarm 112

Fyns Politi: Advarsel om falsk testambassadør på Vestfyn beroede på misforståelse

Der var ifølge Fyns Politi alligevel ikke nogen falsk testambassadør på Vestfyn i sidste uge. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær

Nordvestfyn: Det beroede på en misforståelse, da Fyns Politi i sidste uge tweetede en advarsel om, at der muligvis var falske testambassadører, der stemte dørklokker på Vestfyn.

Det skriver Fyns Politi på Twitter mandag formiddag.

- Til info så er denne sag opklaret. Det lader til blot at være en misforståelse, skrev politiet i tweetet og linkede til tweetet med advarslen fra sidste uge.

Annonce

Fyens Stiftstidende har talt med Fyns Politis presseafdeling, der ikke kan uddybe, hvad den omtalte misforståelse gik ud på. Men det skulle altså være sikkert, at der ikke har været en falsk testambassadør på Vestfyn.

Det var Styrelsen for Patientsikkerhed, der i sidste uge modtog en melding om, at en person havde haft besøg af en testambassadør. Styrelsen reagerede, fordi den ikke havde testambassadører på gaderne på Fyn på det tidspunkt.

En testambassadør er en person, som på vegne af Styrelsen for Patientsikkerhed går rundt i områder, hvor smitten er voldsom, og opfordrer borgere til at blive testet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Hun var SÅ forsigtig, men endte alligevel med at smitte hele familien: Nu advarer Gitte alle andre mod at lade corona-paraderne falde

Annonce