Annonce
Fredericia

Fynsk virksomhed flytter til Fredericia: Kunder og jyske ansatte trækker gulvselskab vestpå

Fyns Industrigulve flytter fra Nyborg til Damvej 10 i Fredericia. Indehaver Per Olesen forventer at være på plads i løbet af næste uge. Foto: Dorte Brandsen
Fyns Industrigulve ApS fra Nyborg er i færd med at flytte ind på Damvej.
Annonce

Fredericia: Fyns Industrigulve er så småt i gang med at flytte fra Nyborg til Fredericia, hvor den fem år gamle virksomhed rykker ind i lejede lokaler på Damvej 10, hvor Temashop og Funtastic tidligere har holdt til.

Virksomheden ejes af Per Olesen, som oplyser, at Fyns Industrigulve leverer gulve til hovedsageligt erhvervsvirksomheder og butikker. Senest har Fyns Industrigulve lagt gulv hos tøjbutikken Terminal A i Odense.

- Vi har mange kunder i Jylland og har fire ansatte, som kommer fra Kolding, Grindsted og Lunderskov. Om morgenen kører de til Fyn, pakker bilen og kører tilbage igen, fortæller Per Olesen om baggrunden for, at han har besluttet sig for at flytte virksomheden til Jylland.

Annonce

Forventer at være klar i uge 43

På Damvej får Fyns Industrigulve knap 1000 kvadratmeter lager og kontor.

- Jeg regner faktisk med, at vi fra på mandag eller slutningen af næste uge vil være fuldt funktionsdygtige med både lager og kontor på Damvej, siger Per Olesen, der også forventer, at et skilt vil være sat op på Damvej i næste uge.


Vi sparer rigtig meget tid og håber at kunne udbygge med et par kunder mere. Vi oplever, at kunderne hovedsageligt kommer til os via mund til mund-metoden.

Per Olesen, indehaver


Fyns Industrigulve er landsdækkende og har otte ansatte. Virksomheden lægger gulve til industrien, som ofte efterspørger gulve, der er robuste, rengøringsvenlige og i nogle tilfælde også skridsikre. Fra butikker er efterspørgslen ofte på gulve i forskellige farver eller designs.

Håbet fra Per Olesens side er, at flytningen til Fredericia også kan kaste nogle ekstra kunder af sig, foruden andre fordele som eksempelvis den geografiske placering.

- Vi sparer rigtig meget tid og håber at kunne udbygge med et par kunder mere. Vi oplever, at kunderne hovedsageligt kommer til os via mund til mund-metoden, forklarer han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Materiale fra Hizb ut Tahrir delt ud i Korskærparken - angriber integrationsminister

Fredericia

Kloakarbejder udløser trafikudfordringer i flere skalaer: Kryds påvirkes de kommende mange måneder

Danmark

Få overblikket: Må man ikke længere invitere 12 familiemedlemmer til 50-års fødselsdag?

Fredericia

Dagens coronatal fra Fredericia: En 50-59-årig smittet føjet til statistikken

Fredericia For abonnenter

Sådan vil Rema 1000 og kommune rette op på småkaos på Egeskovvej: Også slut med lastbiler på tværs

Fredericia

Fredericia rykker op i børnepasningens superliga - 22 ekstra pædagoger skal ansættes

Annonce