Annonce
Erhverv

Fysioterapeut rykker ind i sundhedshuset

Mette Gade Christensen, som ejer Fredericia Fysioterapi, er klar til at rykke ind i sundhedshuset. Hun ses her med Sille Kloppenborg (til venstre), som er projektleder for Fredericia Sundhedshus. Foto: Fredericia Kommune

Ny privat sundhedsaktør rykker ind i sundhedshuset, oplyser Fredericia Kommune i en pressemeddelelse.

Fredericia: I begyndelsen af 2019 rykker Fredericia Fysioterapi ind i sundhedshuset.

Fysioterapeuten har i øjeblikket til huse i Norgesgade, og den kommende flytning glæder Susanne Eilersen, som er formand for kommunens sundhedsudvalg.

- Vi glæder os til at byde endnu en samarbejdspartner velkommen i sundhedshuset. Det er et stærkt sundhedstilbud, der bliver tilgængeligt for brugerne af huset. Fredericia Fysioterapi kommer til at give en god synergi med alle de andre sundhedstilbud i huset, siger Susanne Eilersen i en pressemeddelelse.

Ifølge pressemeddelelsen er faciliteterne i Norgesgade ikke optimale for fysioterapeut Mette Gade Christensen, som er ny ejer af Fredericia Fysioterapi.

- Vi har et behov for at underbygge en aktiv hverdag for patienterne, og til det havde vi brug for mere plads og bedre træningsforhold, da vi er vokset ud af vores nuværende rammer. På sundhedshuset også har mulighed for at tilbyde mere bassintræning, så vores flytning til sundhedshuset gør nu, at det hele går op i en højere enhed. Vi kan sikre bedre forhold for vores patienter samtidigt med, at vi gerne vil støtte op om sundhedshuset og sikre tværfagligheden i huset. Tværfagligheden i huset gør, at vi kan kigge på patienten fra flere sider, siger hun i pressemeddelelsen.

Fredericia Fysioterapi får til huse i lyse lokaler med udsigt over Lillebælt. Der bliver adgang via elevatoren fra hovedindgangen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Ingen har givet sig til kende: Kommunen efterlyser bådejere på brandtomt

Danmark

Lyt med: Louises mand døde af kræft som 37-årig - Jeg fører vores livsværk videre i hans ånd

Annonce