Annonce
Fredericia

Fysioterapeut tilbyder yoga og mindfulness til gravide

Fysioterapeut Mette Kjær Larsen har oprettet et hold med yoga og mindfulness for gravide i Fredericia. Foto: Kristine Lund Nydahl

Fysioterapeut Mette Kjær Larsen har haft succes med hold, der tilbyder udendørstræning, yoga og aftensmad til kvinder. Nu opretter hun et yogahold til gravide.

Fredericia: Fysioterapeut Mette Kjær Larsen åbnede for 10 måneder siden klinikken "Styrk dit underliv" i Snoghøj. Hun er uddannet GynObs fysioterapeut, og specialiserer sig i fysioterapi under navlen. Desuden er hun mindfulness instruktør og er ved at uddanne sig yogalærer.

Udover arbejdet i klinikken laver Mette Kjær Larsen forskellige former for holdtræning for kvinder. Som noget nyt har hun oprettet et yogahold for gravide.

- Gravidyoga er noget, der mangler i Fredericia. De gravide er en gruppe, man skal tage hånd om, og flere har allerede vist interesse, siger Mette Kjær Larsen.

Hun vil bruge sin erfaring som mindfulness instruktør og krydre yogatimerne med lidt mindfulness og åndedrætsteknikker. Desuden vil hun gøre brug af forskellige redskaber og tilpasse træningen til deltagerne, så der er plads til gravide maver af alle størrelser.

- Der findes tilbud om varmtvandstræning for gravide i området, men så vidt jeg ved, er jeg den eneste i Fredericia, der har yogahold på land udelukkende for gravide, siger Mette Kjær Larsen.

Annonce

Naturtræning, yoga og suppe

Mette laver både genoptræning for nybagte mødre samt holdtræning for de knap så nybagte mødre. Hun ynder at bruge naturen til træningen, samt at lave øvelser, der nemt kan overføres til dagligdagen. Således kan en baby, der ikke vil sove, sagtens bruges som vægt, når der er naturtræning med barnevogn i Hannerup eller Hindsgavl.

Særligt populært er det tilbagevendende event "Natur - yoga, puls og forkælelse", der henvender sig til alle typer kvinder.

- Først laver vi naturtræning i Hannerup Skov. Derefter er der yoga i et smukt lokale på Restaurant Hannerup med udsigt over skov og vand. Til sidst går vi ned i restauranten og spiser suppe. Kombinationen af naturtræning og yoga giver noget unikt. Man kan slippe bekymringerne og fordybe sig, hvilket er noget, mange søger i en travl hverdag, siger Mette Kjær Larsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Ny strategi giver gevinst: Der testes på livet løs i Fredericia

Fredericia For abonnenter

Få dage efter storbranden på Nørrebrogade: Nedbrændt virksomhed rejser sig hurtigt igen

Annonce