Annonce
Fredericia

Gå i bedene på Ti Trin Neds gartner: Rabat til Fredericia Dagblads abonnenter

Ti Trin Ned og restaurantens faste havemand, Kristoffer Korshøj, etablerer nu en haveklub for alle interesserede. Fire gange om året vil Kristoffer Korshøj snakke sæsoner, havetips og råvarer under besøg på Mette og Rainer Gassners ejendom Himmerigskov ved Hejse. Den leverer en stor del af frugt, grønt og krydderurter til spisestedet. Arkivfoto: Foto: Peter Leth-Larsen
Mette og Rainer Gassners grønne mand, Kristoffer Korshøj, er klar med Himmerigskovs Haveklub og fire årlige besøg på ejendommen. Hvad står for i haven, og hvem har erfaringer at dele, spørger han.
Annonce

Fredericia: Nu er Mette og Rainer Gassners nye haveklub klar til at stikke spaden i jorden og binde tomaterne op.

Eller det er restauratørparrets faste gartner, Kristoffer Korshøj, der stiller sig til rådighed med viden og tips. Imidlertid lægger han og indehaverne af Ti Trin Ned op til, at klubbens medlemmer i høj grad også udveksler erfaringer om de grønne glæder. Videregiver oplevelser og tricks. Eller bytter frø. Mulighederne er mange.

- I Himmerigskovs Haveklub har du mulighed for at give haveåret 2020 en helt ny start, skriver de tre på Facebook.

I Himmerigskovs Haveklub har du mulighed for at give haveåret 2020 en helt ny start, når Kristoffer Korshøj med afsæt i dyrkningen på Ti Trin Neds marker guider dig til et udbytterigt, spændende haveår med nye vinkler på planlægning, dyrkning, grøntsager og drift.

Fra opslaget på Facebook om den nye haveklub

Annonce

Nye vinkler på haven

Med afsæt i besøg på Mette og Rainer Gassners ejendom på Skærbækvej ved Hejse vil Kristoffer Korshøj guide "til et udbytterigt, spændende haveår med nye vinkler på planlægning, dyrkning, grøntsager og drift".

Himmerigskov leverer en stor del af grøntsager, frugt og krydderurter til restauranten på Fredericias havnefront.

Som medlem af Himmerigskovs Haveklub inviteres man til fire søndagsbesøg. Der er kaffe, smagsprøver og idéer - og i en lukket gruppe på det sociale medie desuden spørgetid bagefter.

- Hvis der er tilslutning, starter vi to hold. Et formiddagshold fra klokken 10 til 13 og et hold om eftermiddagen fra 13.30 til 16.30.

Annonce

Her er overskrifterne:

Der er plads til en snes på hvert hold, og datoerne er:

Søndag 3. november: Fokus på haveåret 2020 - anlæg af bede, kombination af afgrøder etc. Søndag 22. marts 2020: Såning, forspiring, udplantning, stiklinger og forberedelse af jorden. Søndag 7. juni 2020: Skadedyr, høst og hjælp til at rette op på det, der er gået galt i forsommeren. Søndag 23. august 2020: Høst, lagring, efterafgrøder og stiklinger. Jordforbedring og forberedelse af 2021.

Det koster 550 kroner per person per sæson at være med i den nye klub og 850 kroner for en husstand. Fredericia Dagblads faste abonnenter opnår rabatter på henholdsvis 50 og 100 kroner. Tilmelding og flere oplysninger om det praktiske fås ved at sende en mail til mg@titrinned.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Forbrugerne stemmer med gaflen

Fredericia For abonnenter

Eksercerhuset renoveres for 8,5 millioner kroner -  husets indhold skal spille sammen med andre kulturhuse

Annonce