Annonce
Fredericia

Gågadehandlen og færre begivenheder fyldte på generalforsamling

Der skal satses på færre begivenheder fremover hos Fredericia Shopping, så folk i højere grad trækkes til fra nær og fjern. Det kunne eksempelvis være til Sommerrock som ses her. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Torsdag afholdt Fredericia Shopping generalforsamling i Panorama. Mødet bød blandt andet på nyt bestyrelsesmedlem, og så blev handelsliv og aktiviteter naturligvis vendt.
Annonce

Fredericia: Det varede godt og vel en halv time, og der var ikke mange indskydelser undervejs, da Fredericia Shopping torsdag morgen afholdt generalforsamling i en af Panoramas biografsale i Prinsessegade.

Et af de punkter, der dog blev vendt på mødet, var de fremtidige begivenheder i handelsstandsforeningen, der fremover satser på færre begivenheder, som omvendt skal gøres større.

- Marmeladen skal så at sige ikke smøres ud i et tyndt lag. De halve timers lørdagsevents giver måske ikke så meget meromsætning, men der skal stadig satses på arrangementer såsom Sommerrock, 6. juli-dagene, Sommer i 7000, Festugen, Black Friday og Open By Night-arrangementerne, der skal passe ind med krydstogtanløb, forklarer Lene Bach fra Business Fredericia.

Annonce

Spørgsmål til Vendersgade

På mødet blev regnskabet gennemgået og godkendt uden spørgsmål. Årsregnskabet i 2019 viste et mindre underskud på små 20.000 kroner, som blandt andet skal ses i lyset af et fald i omsætningen. Egenkapitalen er på godt 400.000 kroner. Derudover kan det nævnes, at kontingentsatsen forbliver uændret for medlemmerne i 2020.

I bestyrelsen indtræder Dennis Kappel fra Vinoble. Han overtager pladsen efter Christina Østergaard fra Le Noir, som lukkede i januar.

Derudover blev Helle Pedersen (Vinspecialisten), Vathana Mahalingham (Ecco) og Daniel Huusmann (Fredericia Isenkram) alle genvalgt til bestyrelsen, hvor Søren Svendsen (Ranch Svendsen) og Tina Prytz-Hansen (VegaGarn) blev valgt som suppleanter.

Ifølge Lene Bach blev der under punktet "eventuelt" spurgt ind til debatten, der har været om Vendersgade og gågadestrukturen generelt i byen. Til det svarede erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer, at man er i færd med at lytte til lodsejernes vurderinger, og at man derudover afventer byforummet, som kommer på dagsordenen ved byrådsmødet 27. april.

Ellers var der ifølge Lene Bach ikke meget, der afveg fra dagsordenen.

- Det gik lidt hurtigt, men så må man tage det efterretning, at det formentlig er, fordi man er nogenlunde tilfreds med den måde, bestyrelsen har valgt at lægge retningslinjerne, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia For abonnenter

1000 husstande er ramt: Grundejerforeninger står samlet om bekymring for støj fra motorvej

Annonce