Annonce
Middelfart

Gør et fund, spis karrysuppe og støt en god sag

Børnene i Cheptigit Primary School høster frugterne, når du tager til loppemarked i Brenderup. Så tag endelig af sted og køb gode ting, spis kage og karrysuppe. Privatfoto

Det årligt tilbagevendende loppemarked til fordel for Foreningen Projekt Cheptigit Primary School - Kenya inviterer igen til loppemarked.

Brenderup: Foreningen Projekt Cheptigit Primary School - Kenya inviterer igen til markedsweekend, musikcafe med karrysuppe, kaffe, kage og hyggeligt samvær.

Det foregår i weekenden den 6.oktober fra klokken 10.00 - 16.00 og den 7. oktober klokken 10.00 - 15.00.

Markedet afholdes i Munkegårdens lokaler på Vejrupvej 2 i Brenderup.

Arrangementet er blevet en hyggelig lokal tradition, hvor foreningen møder stor opbakning fra området. Mange frivillige giver en hånd med, og uden deres hjælp ville det ikke kunne lade sig gøre.

Annonce
Skovshøjrup og Omegns Swingband spiller i cafeen lørdag mellem kl. 12.00 og 14. 00. Privatfoto

Gode fund og kager

Der plejer også at være gode "fund" for købere.

Cafeen fyldes med musik fra musikere, der gerne spiller for det gode formål, og der mangler aldrig lækre kager til salg i cafeen.

For de indsamlede penge i 2017 er der blevet bygget en stor bygning, som kan skærme for sol og regn, når børnene spiser, når der er forældremøde eller andre større sammenkomster. Bygningen er blevet så fin, at den kan bruges som forsamlingshus og lejes ud til bryllupper og begravelser. En ekstra indtægt til skolen.

Cheptigit Primary School har stadig ønsker til udvikling, som kan forbedre børnenes muligheder for uddannelse.

Der mangler i høj grad skolemøbler, da elevtallet er steget fra ca. 500 til ca. 800 elever, så planen er at få indrettet et lokale, så der på stedet kan fremstilles skoleborde og borde til den nybyggede sal. Som fremtidigt projekt også at give elever, som ikke går den boglige vej adgang til at få inspiration, kendskab og uddannelse til træ- og snedkerarbejde.

Skulle du ligge inde med ting, der kan sælges på markedet, så kan dine aflagte sager være med til at skabe et bedre liv for børnene. Ved henvendelse til Flemming Thybo på 26 28 23 38 kan aflevering aftales.

Dernæst håber foreningen, at mange også får lyst til at komme og finde gode sager og hygge sig i cafeen på markedsdagene

Det kan allerede nu bekendtgøres at Skovshøjrup og Omegns Swingband spiller i cafeen lørdag mellem kl. 12.00 og 14. 00

Markedet er åbent lørdag den 6. oktober kl. 10.00 og 16.00

Søndag den 7. oktober kl. 10.00 og 15.00

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce