Annonce
Fredericia

Gademad-boder skifter hænder – dog stadig masser af gris og pizza på menuen

To boder hos Urbania Street Food får nye ejere. Men det ændrer dog ikke på hverken pizza- eller griskonceptet. Arkivfoto: Morten Pape
Streetfood-boderne Pizza Mamma og Gris & Gris får nye ejere. Besøgende kommer imidlertid ikke til at mærke store forskelle hos de to spisesteder.
Annonce

Fredericia: Der er udskiftning i to af Urbania Street Foods seks boder, som får nye ejere. Det til trods skal spisende ikke forvente stor forandring i menukortene.

Cindie Andersen er ny kvinde i Street food-boden, Gris & Gris, der har – ja, gris – på menukortet på Urbania Street Food.

Det oplyser en af ejerne bag street food-stedet Brian Løkkegaard.

De tidligere ejere af Gris & Gris har valgt at sælge ”for at fokusere på andre af deres forretninger”, lyder det i en mail fra Brian Løkkegaard.

Cindie Andersen overtager Gris & Gris i Urbania Street Food, hvor hun i forvejen driver madboden Crepes Hytten. 29. oktober havde hun første dag bag disken i Gris & Gris, som skal have fokus på traditionelt dansk mad. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

Den nye ejer, der i forvejen driver boden Crepes Hytten sammen med sin mand, Harding Andersen, ser frem til åbningen af boden i det fredericianske madmekka.

- Jeg synes, bodens koncept er spændende, og at de tidligere ejere havde gang i noget godt, som jeg gerne vil videreudvikle på, siger Cindie Andersen, som forventer enkelte ændringer i boden.

- Tidligere har der været fokuseret meget på sandwich og faste retter, men vi vil mere over i det danske køkken og få flere forskellige retter alt efter årstid, siger hun og nævner tarteletter og supper som eksempler.

Flæskestegssandwichen, som ifølge Cindie Andersen har været meget populær, vil man dog fortsat kunne sætte tænderne i.

Annonce

Kendt konstellation

En lignende konstellation med crepes og dansk mad har Cindie Andersen tidligere prøvet i Esbjerg Streetfood, hvor hun drev boderne Fru Andersen og Crepes Hytten.


Jeg synes, bodens koncept er spændende, og at de tidligere ejere havde gang i noget godt, som jeg gerne vil videreudvikle på.

Cindie Andersen, ny indehaver af streetfood-boden, Gris og Gris


De er sidenhen lukket, så fokus bliver fuldt ud på at skabe en god smagsoplevelse i Fredericia.

- Vi skal lave noget god mad og vise, at streetfood er et vildt hyggeligt sted at komme. Og så skal kvaliteten selvfølgelig være i top, siger hun.

Gris & Gris genåbner efter en kort renovering 29. oktober klokken 16.

Annonce

Lokale pizzafolk overtager hos Mamma

Foruden Gris & Gris får Pizza Mamma også nye ejere. Fra 1. november overtager Aliihsan Okutan og onklen Tugay Okutan boden fra Camilla Sørensen.

Makkerparret, der i forvejen driver Marmaris Kebab & Pizza i Erritsø, understreger, at Pizza Mammas koncept fastholdes, så man som kunde ikke vil kunne mærke nogen forskel trods ejerskiftet.

- Vi har altid haft et øje til streetfood og ønsket at være en del af bylivet inde i Fredericia. Derfor er vi også glade for, at det lykkes nu, siger Aliihsan Okutan.

Naboboderne Pizza Mamma og Gris & Gris i Urbania Street Food har fået nye ejere. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

Han nævner, at Pizza Mamma vil blive drevet som selvstændig virksomhed, som derfor konceptmæssigt ikke vil have noget tilfælles med Marmaris Kebab & Pizza udover ejerne.

- Vi lytter til forbrugerne og hører kun godt om det, Camilla har stablet på benene, så vi har stor respekt for hendes arbejde, siger Aliihsan Okutan.

Camilla Sørensen startede Pizza Mamma i marts i år, men har valgt at sælge sin bod for at få mere tid til familielivet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Fredericia For abonnenter

Opfordring til de shopping-ivrige: Byt dine julegaver til vintervarer og hjælp butikkerne økonomisk

Fredericia

Butiksformand: Corona var den øjenåbner der skulle til - nu er det de fysiske butikkers tur

Annonce