Annonce
Kultur

Galleri genåbner i nye lokaler

Galleri 39 har fået facade ud mod Prinsessegade. Privatfoto
Torsdag 21. maj klokken 12 genåbner Galleri 39 i Prinsessegade i nye lokaler.
Annonce

Fredericia: En kombination af coronavirussen, samt at det gamle hus i Prinsessegade 39 har skiftet ejer, har betydet, at Galleri 39 har holdt lukket de seneste måneder. Det oplyser galleriet i en pressemeddelelse. 21. maj, Kristi himmelfartsdag, klokken 12 genåbner galleriet.

Det bliver imidlertid ikke i de samme lokaler i baggården på adressen. Tallet 39, som henviser til nummeret på adressen skal dog ikke udskiftes. Som avisen tidligere har skrevet, er kunsthandlen flyttet fra baggårdslokalerne i nummer 39B til de renoverede kælderlokaler i nummer 39 med indgang og udstillingsvinduer ud mod gaden. I lokalerne har "Den lille Vinkælder" tidligere holdt til.

"Det skal selvfølgelig fejres på allerbedste vis. Derfor er det med stor glæde, at galleriet inviterer alle interesserede, venner af huset, venner af byen, familie, kunstinteresserede, ikke-kunstinteresserede - ja alle, som har lyst til at se, hvordan de fantastiske lokaler er forvandlet til et lyst stemningsfyldt og nutidigt galleri. På udstillingen kan opleves et hav nye og nuancerede værker, udtrykt i mange forskellige materialer og af 20 individuelle kunstnere. Galleriets kunstnere repræsenterer store dele af landet." Sådan skriver galleriet i pressemeddelelsen.

Genåbningen markeres over fire dage fra 21. maj til 24. maj, hvor man lover lidt godt til både gane og øjne. Ligeledes vil flere af kunstnerne være til stede henover dagene.

Åbningstider

Galleri 39 åbner torsdag 21. maj, hvor der er åbent fra 12-16.

Derudover har galleriet følgende generelle åbningstider:

Fredage 13-17

Lørdage 10-15

Søndage 12-16

Kilde: Galleri 39

Henover weekenden er de sidste ting kommet på plads. Billedet her er taget inden og viser galleriet indenfor. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Politisk flertal vil forhindre betaling for vælgererklæringer

FC Fredericia For abonnenter

Eftertanker om FC: De næste to uger definerer sæsonen

Annonce