Annonce
Fredericia

Garage Burgerbar genåbner: Burger og fritter for en 50'er

Garage Burgerbar er ikke lukket, oplyser selskabet bag. Den seneste tids lukning skyldes ombygning af køkkener - og at arbejdet er trukket ud. Foto: Peter Friis Autzen
Garage Burgerbar er genåbnet fredag. Burgerbaren har overtaget lokalerne fra det tidligere Café Axel, og dermed er der mere plads til siddende gæster.
Annonce

Fredericia: Garage Burgerbar er fredag genåbnet.

Burgerbaren på Axeltorv har i en periode været lukket på grund af en ombygning. Men nu er lokalerne klar, og burgerbaren råder nu over langt flere kvadratmeter, da man har overtaget de lokaler, hvor Café Axel tidligere lå.

- I de større lokaler kan vi køre et koncept, der minder mere om det oprindelige koncept fra Vejle, hvor familier kan komme ind og sidde. Før blev det mere som et takeaway sted, og vi kunne mærke, at der var pladsmangel, fortæller Garage Burgerbars ejer Turan Hasan.

Annonce

Inspiration fra biler

Turan Hasan stod også bag den første burgerbar med samme koncept i Vejle. Her åbnede temarestauranten i 2016, hvor personalet har mekanikerlook og lokalet har elementer fra bilverdenen.


Vi har haft god søgning til restauranten, og på sociale medier har mange spurgt, hvornår vi genåbnede.

Turan Hasan, indehaver, Garage Burgerbar


Ejeren fortæller, at han har fået personale med fra Vejle, så det oprindelige koncept nu kan udrulles i Fredericia. For nu er der endelig plads til det.

- Vi har haft god søgning til restauranten, og på sociale medier har mange spurgt, hvornår vi genåbnede. Men problemet var, at du ikke kunne sidde ti personer sammen på restauranten. Så lokalerne var for små, og så kom coronaen oveni i det hele. Det har ikke været nemt for nogen virksomhedsejer, men nu nærmere vi os heldigvis mere normale tilstande, siger Turan Hasan.

For at gøre opmærksom på genåbningen kører Garage Burgerbar i Fredericia med tilbud helt frem til udgangen af september. Her kan man få en "Garage Deal" for en 50'er. Den indeholder en burger, pommes frites og en valgfri dip.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

516 i Fredericia har nu været smittede: 12 flere seneste døgn

Annonce