Annonce
Erhverv

Garn skal krammes: Derfor er webshop ikke nok for lokal strikkebutik

I en tid med nethandel er det alligevel ikke nok for Tina Prytz-Madsen kun at sælge garn online. Hun har selv strikket siden barndommen, og Tina Prytz-Madsen og andre strikkere ved, at nøglerne skal man kramme, dufte til og veje i hånden, inden der købes. Derfor har Tina Prytz-Madsen succes med både en webshop og en fysisk butik. Huset Hansen, hedder den og ligger i Købmagergade. Foto: Michael Svenningsen
Tina Prytz-Madsen har altid siddet med pindene og for fire år siden gjort en levevej ud af det. Huset Hansen hedder firmaet. Lokaler i Købmagergade er blevet for små.

Fredericia: Garnforretningen Huset Hansen er på vej mod sin tredje flytning på mindre end fire år.

Butikken er nemlig en succes, og modsat den udvikling, der ses mange andre steder i detailbranchen, er det helt nødvendigt for indehaver, Tina Prytz-Madsen, både at have en fysisk butik og den webshop, hun startede med i 2015.

Strikkere har behov for at se, kramme og dufte til garn for at finde frem til det rette materiale, det rette dessin og den rette pris.

Skifter også navn

Den første butik i Danmarksgade blev for lille i 2018, og nu er Tina Prytz-Madsen i forhandlinger om at leje en strøgbutik i Fredericia, der er fire gange så stor som forretningslokalet Købmagergade 51A, hvor Huset Hansen har ligget siden 2018.

- Samtidig skifter vi navn til Hansen Garn. Jeg bruger min mand, Lars', efternavn Hansen, fordi mange har svært ved at stave mit eget navn, Prytz, rigtigt, forklarer hun.

Annonce
Forsiden netop nu
112

Cyklisternes kaffepenge blev stjålet

Annonce