Annonce
Fredericia

Gasdefekt: Busser og skraldebiler kunne ikke tanke

Nature Energys har et anlæg på Venusvej, hvor busser og skraldebiler kan tanke biogas. Det var defekt fredag, men blev fikset efter nogle timer. Foto: Peter Friis Autzen
Gasanlægget på Venusvej var defekt fredag formiddag, så hverken skraldebiler eller busser kunne tanke gas. Men ingen borgere blev berørt af fejlen, som blev ordnet efter et par timer.
Annonce

Fredericia: Skraldebiler og bybusser var fredag afskåret fra at tanke gas fra Nature Energys anlæg på Venusvej.

En fejl i anlægget betød, at både skraldebiler fra P. Fournaise og bybusser fra Sydtrafik måtte søge alternative løsninger.

- To af vores skraldebiler holdt stille. Vi satte i stedet en reservebil med dieselmotor ind, og så kørte nogle af bilerne til Vejle for at tanke. Jeg fik desværre først besked klokken 10 om formiddagen. Havde jeg vidst det fra morgenstunden, kunne vi have kørt til Vejle med det samme, siger Peter Fournaise, som er direktør for P. Fournaise, som sørger for renovation i Fredericia.

Annonce

Ingen borgere var berørt

Trods forsinkelsen blev alt skraldet dog hentet efter planen, efter at et par af medarbejderne tog overarbejde, oplyser Peter Fournaise.

Hos Fredericia Kommune fulgte afdelingsleder Bo Christiansen fra driftsafdelingen også situationen. Hos kommunen kører nogle af Plejens biler på gas, men de var alle fuldt optankede.

- Ingen borgere har været berørt af det. Der blev prioriteret om på busserne, og tog nogle andre busser ind. Både trafik, renovation og plejen har kørt som vanligt. Nature Energy sendte nogle teknikere ud, og de løste problemet. Så busserne kunne tanke igen allerede om formiddagen, oplyser Bo Christiansen.

Fredericia Kommune var de første til at hælde gas på bybusserne i 2013, og i 2017 blev der investeret i 15 plejebiler, der kører på biogas.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Tak for kaffe: Ølbrygger åbner kafferisteri i Fredericia

Fredericia

23-årig kom alvorligt til skade på Østerstrand: Er fortsat i kritisk tilstand og skal opereres

Annonce