Annonce
Erhverv

Gazeller: 21 lokale virksomheder buldrer derud af

Erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer glæder sig over, at så mange lokale virksomheder er udnævnt til gazelle-virksomheder af mediet Børsen. Arkivfoto: Michael Svenningsen

Fredericia: 21 lokale virksomheder er udnævnt til gazelle-virksomheder af mediet Børsen. Otte af dem er nye, mens resten er gazeller for andet eller sågar tredje år i træk.

- Det er et udtryk for, det går rigtig godt i vores område, at virksomhederne har det godt. Der er god gang i væksten i vores område. Det er særligt flot at vækste flere år i træk, for det er vanskeligere at vækste i takt med, virksomhederne bliver større, siger erhvervsdirektør i Business Fredericia Kristian Bendix Drejer.

En gazelle er en virksomhed, som i løbet af de sidste fire regnskabsår har haft positiv vækst og samlet set mindst haft en fordobling i omsætningen over de sidste fire år.

En af de virksomheder, som har opnået æren flere gange er Process Engineering, som for tredje år i træk er gazelle-virksomhed.

Dansk Svejse og Rørmontage Vest er for første gang udnævnt og har tidligere fortalt, at man er rigtig glad for udnævnelsen.

Her er de:

Amstrup SkilteAlument

By Mureren

Dansk Svejse og Rørmontage Vest

Hansel El

Jacon Biler

Jensen Træ

Jensen Træ Ejendomme

KB Autoservice

Landsoldatens Transport

Lolex

Mammen Cheese

Process Engineering

Quorning Boats

Selskabet af 20.12.2012

SER Hegn

Skafte

Skousen Husholdningsmaskiner, Fredericia

Temashop

Tømrermestre Gerdes & Ørskov

Zipp Systems

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Erling kaster op to gange hver nat - du må ikke begå samme fejl som mig

112

Politiet undersøger graffiti-hærværk med muligt racistisk budskab

Annonce