Annonce
Fredericia

Den Lille Landsoldat lukker, indtil nye ejere tager over

Den Lille Landsoldat lukker fra og med mandag 16. august - dog kun midlertidigt. Ejerne er i fuld gang med at finde den rette til at videreføre butikken.   Foto: Lene Dalsgaard Nielsdatter
Ejerne af den populære genbrugsbutik på Vejlevej leder efter en arvtager til butikskonceptet i en meget stor stak henvendelser. Kunder og standlejere må væbne sig med tålmodighed.

Fredericia: Klokken 16.00 søndag eftermiddag lukker dørene til genbrugsbutikken Den Lille Landsoldat. Hvornår de åbner igen, vides ikke på nuværende tidspunkt.

Lørdag meldte butikkens medejer Andrea Skjelmose ud på butikkens facebookgruppe, at butikken lukker fra og med mandag. Lukningen er dog kun midlertidig.

Hvor længe butikken vil være lukket, ved Andreas Skjelmose, der ejer butikken sammen med sin mand Charles Gudmundson, ikke på nuværende tidspunkt.

Annonce

- Det er ikke til at sige, før vi ved, hvem de nye ejere er, og hvornår de kan åbne butikken, skriver Andrea Skjelmose på facebook.

Meldingen om, at butikken lukker midlertidigt kommer en uge efter, at Andrea Skjelmose meldte ud, at hun og manden ser sig nødsaget til at sælge butikken.

Andrea er for tiden på barsel med parrets fire uger gamle søn. En af butikkens to ansatte er også på barsel, mens den anden medarbejder skal tilbage til sine studier i den kommende uge.

Andrea havde egentlig fundet en barselsvikar, men stod i sidste uge pludselig uden bemanding af butikken. Det fik parret, der ejer butikken, til at træffe den svære beslutning at finde en ny ejer og ikke bare en ny medarbejder.

Andrea Skjelmose og Charles Gudmundson søger i første omgang en eller flere, der har lyst til at videreføre Den Lille Landsoldat, som den er i dag. Og noget tyder på, at det nok lykkes.

Rendt over ende

Andrea Skjelmose havde håbet, at de havde fundet butikkens arvtagere i samme uge, fortalte hun til Fredericia Dagblad & ElboBladet sidste mandag.


Vi er blevet rendt fuldstændig over ende med henvendelser.

Andrea Skjelmose, medejer af Den Lille Landsoldat


Men allerede tirsdag aften indså hun og manden, at det blev vanskeligt at nå. Da havde parret fået 80 henvendelser fra folk, der var interesseret i at høre mere.

- Vi er blevet rendt fuldstændig over ende med henvendelser. Så vi så os nødsaget til at lave en standardiseret beskrivelse af butikken og vores forventninger,  skriver Andrea Skjelmose til Fredericia Dagblad.

Med et fire uger gammelt spædbarn og et fuldtidsjob håber Andrea Skjelmose og Charles Gudmundson at skrivelsen er med til at snævre kandidatfeltet snævret ind.

For to år siden åbnede Andrea Skjelmose sammen med sin mand Charles Gudmundson butikken Den Lille Landsoldat - som er en secondhand butik i børnehøjde. Nu har de lukket butikken, indtil de har været stakken af henvendelser igennem for at finde en, der kan videreføre butikken. Arkivfoto: Peter Friis Autzen

Men eftersom den nye ejer endnu ikke er fundet, må begge deres kundetyper væbne sig med tålmodighed.

Den Lille Landsoldat er en såkaldt kommissions-genbrugsbutik, hvor butikken hjælper folk med at sælge deres tøj, sko, legesager og andet udstyr. Folk lejer en stand, hvorfra de med butikspersonalets hjælp sælger deres genbrugsting. Standlejere betaler derfor også kommission til butikken, som med opslag på sociale medier promovere butikken.

Annonce
Fredericia For abonnenter

Konservativ duo bryder seks års dødvande i Fredericia - men hvem er de egentligt?

Danmark

Søndagens coronatal: Yderligere ni er døde - 4290 har fået en positiv test

Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Poul tjekker vaccinetider tre gange om dagen: - Hvorfor kan man ikke booke tid i Fredericia?

Fredericia For abonnenter

Så mange penge får hvert medlem i det nye byråd: Derfor har nogle gjort sig fortjent til mere end andre

Kultur

- Vi snakkede aldrig om det hos os: Pårørende og skuespillere besøgte grave inden gallapremieren på 'Hvidstengruppen II'

Erhverv

Fra udskydelser til aflysninger: Stigende coronasmitte har konsekvenser for julefrokost hos flere virksomheder i Fredericia

Odense-skole lukker midlertidigt efter fund af ukendt coronavariant

FC Fredericia For abonnenter

FC Fredericia faldt igen med et ordentligt rabalder, da oprykningspladserne var indenfor rækkevidde: Derfor er det næppe tilfældigt

Alarm 112

Voldsom villabrand i Taulov endelig slukket: Brandvæsenet kæmpede mod branden i otte timer

Fredericia

Efter salomonisk løsning i omstridt boligsag: Peter Fløe ærgrer sig over 'usandheder' - nabo holder fast i påstand

Husk det nu - i dag vender mundbindet tilbage: Sådan er reglerne

Fredericia

Fredericianerne 'prajer' på livet løs: Affald i vejkanten og fejl på gadelys fylder

FC Fredericia For abonnenter

Karakterbogen: FC Fredericia leverede en forfærdelig indsats: Kun et par stykker kunne være indsatsen bekendt

Alarm 112

Røgdykkere bjærger lig fra voldsom villabrand: Naboer måtte evakueres

Annonce