Annonce
Fredericia

Generalen lukker søndag - men kun for en tid

Som bestyrer på natklub Generalen har Michael Buch utallige gange sat barstole op på baren for at vaske gulv. Søndag morgen lukker og slukker han, mens forhandlinger med købere fortsætter, og istandsættelse står for døren i januar og februar. Foto: Peter Friis Autzen

Behov for istandsættelse, jagt på en ny bestyrer, udsigt til årets mest stille måned samt planer om salg gør, at natklubben Generalen lukker søndag morgen. Men kun for en tid.

Annonce

Fredericia: Når Generalens sidste gæst søndag morgen 6. januar går ud ad døren til Prinsessegade og Ryes Plads, lukker og slukker bestyrer Michael Buch.

Dermed går den gamle natklub og spillested ind i en overgangsperiode, som kan gå flere veje, men gerne skulle ende med en genåbning senere på året.

- Vi forhandler lige nu med to parter om overtagelse. Den ene ønsker at overtage både restaurationen og bygningen. Den anden ønsker at overtage restaurationen men ikke bygningen, som han så vil leje sig ind i, siger Michael Buch på vegne af sin mor, Elly Buch, der ejer både Generalen og bygningen.

Michael Buch forventer, at forhandlingerne snart kan afsluttes.

- Hvis det mod forventning ikke lykkes, har vi en plan B og en plan C. Plan B er at sætte til salg via en ejendomsmægler. Plan C er selv at sætte bygningen i stand og derefter drive det videre. Dog med en ny bestyrer, da jeg har valgt at stoppe efter 13 år. Det er på tide.

Michael Buch har i 13 år været bestyrer på Generalen, der ejes af hans mor, Elly Buch. Foto: Peter Friis Autzen
Annonce

Rygter har svirret

Uanset hvilken af de fire muligheder, der føres ud i livet, forventer Michael Buch, at Generalen holder lukket i resten af januar og februar, der traditionelt er nattelivets mest stille måneder. Lukkeperioden kan bruges til istandsættelse.

Rygter om Generalens lukning har svirret gennem længere tid. Personalet har været orienteret om planerne og har to gange fået deres ansættelse forlænget, oplyser Michael Buch.

Som landet ligger her og nu, er det kun Michael Buch, der stopper. Generalen genopstår og fortsætter i en af de skitserede former.

Generalen som bygning og som restauration drives i dag som to selskaber. Til bygningen hører tre lejligheder og en butik, hvor Frisør Essam har til huse.

Annonce
Fredericia

Enhedslisten retter mistanke mod eks-borgmester og kommunaldirektør: Frygter udvalgssager er blevet fjernet og velfærdsbudget er pustet kunstigt op

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Borgerlige ønsker mere åbenhed: Men V erkender selv at have været med til at afskaffe spørgetid i byråd

Fredericia For abonnenter

Sådan kan juraen hjælpe politikerne i borgmester-sag

Annonce