Annonce
Fredericia

Genganger og nyvalgt bliver socialdemokratiets stemme

Søren Larsen meldte sig på banen til at tage byrådets 11. mandat, men det var før valget. Det skulle vise sig at gå historisk godt for Socialdemokratiet, som på baggrund af Jacob Bjerregaards høje antal personlige stemmer fik 13 mandater. Søren Larsen har sagt ja til at styre den store gruppe som formand for en gruppeledelse på tre personer - han selv, John Nyborg og Anette Hyhre Jensen. Arkivfoto: Louise Koustrup

Søren Larsen er nyvalgt i byrådet, men med lang politisk parti-erfaring. Den skal han bruge som gruppeformand i byrådsgruppen.

Annonce

Fredericia: Den socialdemokratiske gruppe har konstitueret sig internt, og det har givet toppost til nyvalgte Søren Larsen. Han skal være gruppeformand for byrådsgruppen. Søren Larsen var medlem af byrådet i begyndelsen af 00'erne og meldte sig i maj klar under fanerne som kandidat igen.

- Jacob (Bjerregaaard, red.) har bedt mig om at tage posten som gruppeformand, og det sagde jeg ja tak til. Jeg har mange års erfaring og en meget struktureret tilgang til arbejdet, så det vil jeg meget gerne bidrage med, siger Søren Larsen.

Han overtager gruppeformandshvervet fra Steen Wrist Ørts.

Der bliver tale om en gruppeledelse i den historisk store byrådsgruppe.

- Vi er 13 medlemmer, så der er en del at holde styr på. Derfor har vi nedsat en gruppeledelse, som ud over mig består af John Nyborg og Anette Hyhre Jensen som sekretær, siger Søren Larsen.

Jacob bad mig om at tage jobbet som gruppeformand, og det sagde jeg ja tak til.

Søren Larsen - nyvalgt genganger byrådsmedlem
Anette Hyhre Jensen nåede lige med i kandidatfeltet i Socialdemokratiet. Da de personlige stemmer var talt, nåede hun også sikkert med i byrådet. Nu skal hun være sekretær i gruppeledelsen. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Annonce

Vil udvikle politik

Det politiske arbejde skal i de kommende år bredes ud fra byrådssalen til den politiske organisation, som Søren Larsen er rundet af. Han har været formand for Socialdemokratiet i en årrække og var sammen med Ole Steen Hansen kampagnestab for Jacob Bjerregaard både i forhold til hans valg til Folketinget og efterfølgende borgmester.

- Vi vil gerne udvikle politik sammen med medlemmerne og måske få debatten op på en større scene og bredt mere ud, siger Søren Larsen.

John Nyborg er formand for Socialdemokratiet i Fredericia. Nu er han både medlem af byrådet og af byrådsgruppens gruppeledelse. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Efter Fredericia Teaters konkurs: Byrådet går efter at få støtte fra staten til genrejsningen

CORONAVIRUS

Live: Mundbindskrav i den kollektive trafik vil gælde året ud

Annonce