Annonce
Kultur

Gensyn med cirkeline: To nostalgiske forestillinger fra teaterforening

På onsdag er der teater for publikum helt ned til tre år. "God jul, Cirkeline" er en dansk børneklassiker fra 1960'erne om Cirkeline og hendes to venner Frederik og Ingolf. Foto: Louise Eriksen
Giro 413-musical og Cirkeline invaderer Vejle Musikteater 26. og 27. november.

Vejle: Nostalgien får sit, når to teaterforestillinger går over Vejle Musikteaters scene tirsdag-onsdag.

Forestillingen tirsdag hedder "Så længe mit hjerte slår", en titel taget fra en af John Mogensens populæreste sange.

Folketeatret leverer denne forestilling, og den beskrives som en musikalsk kærlighedserklæring til danskpoppens sange, som på tværs af generationer og samfundslag har været lydtapet i vores liv. Forestillingen blev i 2018 Reumertnomineret som bedste musikforestilling. Stykket spilles fra klokken 19.30.

Dagen efter, onsdag 27. november på det børnevenlige tidspunkt klokken 18, siger Vejle Musikteater og Teater Next "God jul, Cirkeline".

"Det er juleaften tidligt om morgenen. Cirkeline sidder i sin tændstikæske-seng og kigger ud på stjernerne." Sådan begynder juleeventyret om Cirkeline og hendes musevenner, Frederik og Ingolf, som kaster sig ud i juleforberedelserne. Hans-Henrik Leys cirkelinesange og Hanne Haastrups figurer opfører sig i forestillingen, som mange - af de voksne - husker dem fra de sort-hvide tegnefilm, vi så tilbage i 1960'erne.

Stykket er tilrettelagt som en familieforestilling, man kan se, fra man er tre år. Så her er chancen for at få nye generationer i teatret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Rotterne kommer: Udgifter til rottebekæmpelse i Fredericia er mere end fordoblet på 10 år

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];