Annonce
Fredericia

Genudbud af pleje ændrer ingenting for borgere - Sundplejen fortsætter frem til kontrakt opsiges om måneder

Sundplejens biler vil de næste måneder køre rundt i Fredericia som i dag. Fredericia Kommunes kontrakt med virksomheden fortsætter som hidtil indtil et genudbud er gennemført og afgjort - formentlig 1. februar. Arkivfoto: Morten Pape
Det vil skabe unødig uro at dele de juridiske spidsfindigheder i sagen om udbuddet af privat hjemmepleje med brugerne af Sundplejen, mener Fredericia Kommune. Brugerne kommer her og nu ikke til at mærke forskel og vil først blive orienteret, når et nyt udbud er gennemført.
Annonce

Fredericia: Selv om politikerne har besluttet, at der skal gennemføres et genudbud af praktisk bistand og personlig pleje, så bliver der ikke ændringer at mærke for borgerne her og nu. Det understreger koncerndirektør for ældre og socialområdet Yelva Bjørnholdt Jensen.

- Der sker ingen ændringer i forhold til den hjælp borgerne modtager. Vi fortsætter samarbejdet med Sundplejen indtil videre, men skal på et tidspunkt opsige aftalen, så vi kan lave et genudbud. Det følger bestemmelserne i kontrakten, og vi har en fin dialog med virksomheden, siger Yelva Bjørnholdt.

- Orienterer I de berørte borgere om, hvad der er sket og kommer til at ske?

- Det gør vi når udbuddet er gennemført, og vi til den tid ved, hvem der skal løse den, siger Yelva Bjørnholdt. Så har borgerne noget konkret at forholde sig til.

Hun frygter, at en orientering til borgerne på nuværende tidspunkt alene vil være med til at skabe uro.

- Tror du ikke, at det er tilfældet med den omtale, der har været af sagen?

- Der kommer ikke til at ske ændringer, og det skal vi sikre os, at borgerne er klar over. Er der pårørende eller borgere, som er urolige, så er de velkomne til at kontakte visitationen, siger Yelva Bjørnholdt.

Et nyt udbud ventes at kunne være gennemført inden udgangen af 1. kvartal 2021.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Følg med direkte: Partier fremlægger nyindgået budgetforlig

Annonce