Annonce
FC Fredericia

Gertsen om FC's fans: Jeg har aldrig oplevet noget lignende

Mathias Gertsen glæder sig over at være helt inde i varmen i FC Fredericia. Foto: Mette Mørk
Mathias Gertsen spillede en god kamp mod Vejle Boldklub. Han er gået fra at være helt ude i mørket og til at komme ind i varmen.

Vejle: Mathias Gertsen var helt ude i mørket i FC Fredericia i sidste sæson. Men en skade til Dennis Høegh gav ham pladsen i denne sæson, og den har han grebet. Mod Vejle spillede han på den centrale del af midtbanen for anden kamp i træk, og han gjorde det fremragende.

- Det er gået helt vildt stærkt for mig, men det er jo fodbold. Jeg var klar til at forlade klubben efter sidste sæson, det er ingen hemmelighed. Så det er ærligt talt svært at forstå, at det går så godt nu. Det er med at gribe chancen, når man får den, og det gjorde jeg, sagde han.

FC Fredericias havde sendt tre busser med fans til Vejle, og de hyldede spillerne længe efter slutfløjt. Så meget endda, så Jonas Dal måtte hente spillerne ud af omklædningsrummet igen for at få dem til at juble med fansene påny.

- Det er fuldstændig sindssygt. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Fansene giver os de der sidste fem-ti procent, som gør at vi vinder en kamp som den her. Til sidst, hvor det hele kan være tungt, der ved man, at de står dernede og forventer noget af en. Og det giver os så meget, sagde Gertsen.

Hans nye rolle som central midtbanespiller lidt længere trukket tilbage passer ham fint.

- Jeg har det især godt i sådan en kamp her, hvor der er plads til at spille i det rum dernede. Oggesen og jeg kunne hele tiden finde plads, sagde Gertsen.

Annonce

Det er fuldstændig sindssygt. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Fansene giver os de der sidste fem-ti procent, som gør at vi vinder en kamp som den her. Til sidst, hvor det hele kan være tungt, der ved man, at de står dernede og forventer noget af en. Og det giver os så meget.

Mathias Gertsen, midtbanespiller

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Kritiske politikere efter teater-underskud: For sen besked, for meget København, for lidt styring

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Danmark

Mette F: Østdanmark skal betale mere for et land i balance

Kultur

Blodrøde tal på Fredericia Teater bekymrer borgmesteren: Nyt teater i Kanalbyen sættes på pause

Fredericia For abonnenter

Folk på sociale medier ængstelige over barbering af volden: Men eksperter er helt rolige på dyrenes vegne

Annonce