Annonce
Fredericia

Gik ned efter internationalt melodi grand prix: Fortæller om det i Fredericia

Søren Poppe - en del af popgruppen Rollo og King der blev nr. 2 i det internationale melodi grand prix 2001 gik siden ned med stress. Det fortæller han om i Hannerup Kirke i Fredericia. PR-foto

Fredericia: Som frontmand i popgruppen Rollo og King sikrede Søren Poppe og sangerinden Signe Svendsen sig en 2. plads i det internationale melodi grand prix i 2001.

Gruppen stod også bag andre hits end "Står et billede af dig på mit bord", men sølvet i sangdysten - som 40.000 overværede i Parken og mange millioner fulgte på tv - endte med en gevaldig, personlig deroute. Den fortæller Søren Poppe om i foredraget "Tag ansvar for dit liv" i Fredericia torsdag den 13. september. Det er klokken 19 for alle interesserede i Hannerup Kirke, Prangervej 114. Entré 50 kr.

- Søren Poppe vil fortælle om, hvordan han fandt sin egen vej til helbredelse og det hele menneske igen, står der i invitationen:

- Og berette ærligt om 10 år med store psykiske udfordringer, livstruende stress, depressioner, angst.

Fra 2009 til 2013 var han daglig leder af et fitnesscenter i Værløse. I 2011 udgav Søren Poppe for første gang i årevis en plade. To år senere uddannede han sig som massør.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Efter politisk pres: Nu inviterer kommunen til borgermøde om Dan Gødning

Kultur

Dodo & The Dodos i Eksercerhuset i 2020

Indland

Henriette Zobel er død 

Fredericia

Politikere ønsker borgermøde om Dan Gødning A/S-tankanlæg - hvad synes du?

Annonce