Annoncørbetalt indhold

Giv din telefon personlighed

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

De fleste danskere ses som oftest med mobiltelefonen i hånden, og nogle kalder telefonerne for en forlængelse af den menneskelige arm. Det kan selvfølgelig diskuteres, om det er en sund tendens. Men når det nu engang er sådan, burde man så ikke sørge for, at telefonen passer til ens personlige udtryk? Bliv klogere her! 


Annonce

Tænker du over, hvor meget du bruger din telefon i løbet af en dag? De fleste af os er nærmest på automatpilot, når det gælder vores mobiltelefoner. Vi bruger dem simpelthen uden overhovedet at lægge mærke til det. Men det gør folk omkring os, og derfor kan det betale sig at give telefonen et fedt og personligt udtryk.


Et cover siger mere end tusinde ord 

Hvis du gerne vil have en mobiltelefon, der passer til dit personlige udtryk, kan du tage et kig på udvalget af iPhone 12 Covers. Der er nok at vælge mellem, og man kan gå med et favoritmønster, dyreprint eller en yndlingsfarve. Et cover siger faktisk mere end tusinde ord, når det kommer til at repræsentere, hvem du er.

Det lyder måske en smule overdrevet, men tænk lige over det engang. Du har sikkert tænkt nøje over, hvad for noget tøj du har i din garderobe, og hvilke farver, der er på væggene i stuen. Men både du og andre har sikkert lige så ofte udsyn til mobiltelefonen. Og derfor giver det måske også mening at give dens udtryk og udseende lidt omtanke.


Telefoner er en del af vores virkelighed 

Der er bare ikke nogen vej udenom det: Mobiltelefonerne er en del af vores virkelighed. De er overalt omkring os, og nogle af os vil nok mene, at brugen af dem går lidt for vidt. Men når nu engang, telefonerne er så stor en del af vores virkelighed – skylder vi så ikke os selv og hinanden, at de i det mindste ser flotte ud?

En telefon, der skiller sig ud fra de andre, er lige præcis det, som du har brug for i en verden, der er svær at skille sig ud fra. Det personlige udtryk ligger ikke bare i tøjet eller de farver, du klæder dig med. Det ligger også i de accessories du har som for eksempel din telefon. Og kan du klæde din telefon på, så du kan få drømmejobbet eller måske finde kærligheden, så hvorfor ikke? Du kan ændre din virkelighed med et nyt cover til telefonen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.