Annoncørbetalt indhold

Giv dit hus en ny farve

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Så er det endelig tid til kvalitetstid ved træværket, hvor en ny omgang maling skal få henget klar til det dejlige kommende sommervejr. Men der er lige nogle ting, man skal være klar over, inden man kaster sig ud i flotte projekter, så man er sikker på, at man ender med det resultat man ønsker - uden at det bliver en ommer.


Annonce

Du behøver ikke hyre en professionel til at male dine udendørs træfacader, når de trænger. Tværtimod kan du snildt klare opgaven selv – så længe du blot forberede din facade maling, inden du går i gang. Du har konstateret, at dit udendørs træværk trænger til at blive frisket op og har rengjort din træfacade, garage, dit hegn eller udhæng grundigt, så det er klar til en gang maling – men hvad så nu?


Er træet rigtigt tørt kan det være nødvendigt med to lag grunding. Der skal rigelige mængder olie på, næsten så det lægger sig på overfladen. Grundmal derefter med en maling til træ. Brug en rulle til de store flader og en pensel til de mindre og svært fremkommelige steder.


Brug din maling effektivt

Skal du købe dig fattig i udstyr eller måske endda betale en professionel maler, hvis du vil have et godt resultat? Nej, heldigvis ikke. Du kan sagtens male dit udendørs træværk på egen hånd.

Husk, at du også altid er velkommen til at henvende dig i din lokale Flügger farver, hvis du er i tvivl om, hvad du skal bruge i form af facade maling eller lignende, samt hvordan du skal gribe opgaven an.


Det vil altid være din visuelle vurdering, som er gældende i forhold til om træværket trænger til en ny omgang maling. Men som fingerregel, så kræver de mørke farver oftere en ny behandling, end de lyse, da solen er lidt hårde ved den mørke farve. Hvis træværket er sydvendt, vil det også være der hvor solen skinner mest. Træværket bør altid efterses årligt og behandles hvert 4-5 år, hvis det er en mørk farve. Er det en lys farve vil det typisk være 6-7 år.


Når du køber maling hos flugger-horsens.dk, har du valgt kvalitetsmaling fra danske Flügger farver, til en super god pris. I Flügger maling bruger vi dagligt i vores malerfirma; Malerfirmaet MEHR ApS, hvor vores kunder kun ønsker den bedste kvalitet af maling, når vi maler deres lofter eller vægge, indvendig træværk eller metal. Et resultat vi kan stå på mål for - uden nogen ommer.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.