Annonce
Sport

Glad FHK-bomber: Stemningen var helt sindssyg

Jesper Houmark og Rune Andersen påtager sig begge gerne favoritrollen i denne sæson. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Fredericia HK kommer til at være favorit i langt hovedparten af kampene i denne sæson. Rollen som favorit påtager både spillere og trænere sig med glæde.

Fredericia: Onsdag aften blev det fastbanket med syvtommersøm, at FHK er væsentligt bedre end visse andre hold i 1. division. Favoritterne fra Fredericia slog HEI med hele 29-17, og kampen var allerede slut efter cirka et kvarter, hvor hjemmeholdet var foran med 10-2.

FHK vil være favorit i de fleste af kampene i denne sæson. En ny rolle for både spillere og trænere, som de gerne påtager sig.

- Det er noget, som vi har talt meget om og har haft stor fokus på. Jeg synes, vi viser i dag, at vi godt kan levere i favoritrollen, sagde bagspilleren Rune Andersen.

Også cheftræner Jesper Houmark er glad for FHK's nye status i ligaen. Mange konkurrenter peger på FHK som favorit til oprykning, og det passer Houmark fint.

- Der er forskel på top og bund. I dag møder vi et hold, som ikke kommer til at ligge i toppen, men spillerne fortjener alligevel ros for den indsats, de leverer. Jeg havde en forventning om, at vi ville dække godt op, men at vi spillede så flot angrebsspil, er jeg stolt af, sagde Jesper Houmark.

Annonce

Sindssyg stemning

Cheftræneren mente, at FHK er favorit i de fleste af de kampe, som skal spilles.

- Hvis vi kan vinde de kampe, som vi er favoritter i på forhånd, kommer vi til at ende i top-3. Og så skal vi være dygtige nok til at vinde de kampe, hvor vi ikke er favorit. For så ser det rigtig godt ud, sagde Jesper Houmark.

Der var en fantastisk stemning i det nye thansen Arena, og Rune Andersen manglede ord, da han skulle beskrive opbakningen fra de 1825 tilhængere.

- Det var helt sindssygt, og det betyder så meget for os. Det var bedre, end man kunne regne med, og folk skal vide, at vi suger deres energi til os. Jeg håber, at opbakningen fortsætter, sagde han.

Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland For abonnenter

26,5 milliarder fordelt til sundhed, forurening og trafik: Sådan påvirker regionens budget dig

Annonce