Annonce
Fredericia HK

Glad FHK-chef: Vi fik vist, at vi er bedre end Kolding

Jesper Houmark under kampen mod Kolding. Han nåede aldrig at blive i tvivl om udfaldet. Foto: Søren Gylling
Jesper Houmark havde lagt den perfekte plan for opgøret mod Kolding, og den blev udført på perfekt vis af FHK's spillere.
Annonce

Kolding: Jesper Houmark var mere end tilfreds lørdag omtrent klokken 17.55. FHK-cheftræneren er den første i otte år, der har slået KIF Kolding i en betydende kamp. Og sejren blev på hele otte mål.

- Det er ikke så dumt, sagde han med et lumsk smil.

- Men det specielle ved min følelse lige nu er, at man allerede efter fem minutter af anden halvleg vidste, at vi ville vinde. Så den der umiddelbare glæde er brændt af. Det brugte vi anden halvleg til, sagde cheftræneren.

Man vidste, at kampens taber ville have ondt. At nederlag på dagen ville føles som et knivstik i maven og et spark over skinnebenet. Men FHK var så suveræn i opgøret, så de også fik delt en flyveskalle ud undervejs. KIF Kolding må have følt sig totalt groggy efter kampen.

Klubben har i denne sæson spillet god håndbold, men det er alligevel blevet til en tredjesidsteplads i tabellen. Lørdag i Kolding viste klubben, at den ikke hører til i bunden. Efter en sejr på 34-26 kan man endda kalde FHK for storebror i forholdet mellem de to lokalrivaler.

- Vi fik vist, at vi er bedre end bundholdet. Efter 15-20 minutter havde vi knækket dem, og det nåede aldrig at blive en åben kamp, sagde cheftræneren.

Hvad siger man til sine spillere i pausen, når de er foran med syv, så man undgår at de kommer ud til anden halvleg med en slap holdning?

- Heldigvis behøvede jeg ikke at sige noget, for de sidste minutter var hårde for os rent defensivt, og det var en lille øjenåbner. Det betød, at vi var helt fokuserede, da vi kom ud efter pausen, sagde Houmark.

Vi fik vist, at vi er bedre end bundholdet. Efter 15-20 minutter havde vi knækket dem, og det nåede aldrig at blive en åben kamp.

Jesper Houmark, cheftræner for FHK

Annonce

En glædesrus

Han havde inden kampen udråbt KIF Kolding som storfavorit - sådan blev det langt fra.

- Jeg var spændt på kampen, for de har nogle store profiler og grundlæggende et godt hold. Men det hænger ikke sammen for dem endnu, sagde han.

Om 10 dage venter en ny, vigtig kamp, når Nordsjælland gæster thansen Arena. Et opgør, som handler om at distancere bunden yderligere.

- I dag er vi i glædesrus, og det skal vi have lov til at være. Men den næste kamp er lige så vigtig som den her. Det ved vi godt, og lige nu skal vi bare nyde følelsen, sagde Jesper Houmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Ved at være for sent med klimaet

Fredericia

Brand i tidligere lysthus var ikke påsat: Politiet er endnu ikke færdig med efterforskningen

Annonce