Annonce
Fredericia

Godkendt i Aarhus: Sundplejen begynder i dag

I dag begynder Sundplejen som leverandør i Aarhus Kommune. Arkivfoto: Martin Ravn

Fredericia: Mens tallene fra Sundplejen har givet anledning til ballade, demonstrationer i Fredericia og udskydelse af opgaven, har virksomheden brugt kræfter på at etablere sig i Aarhus og sender fredag de første ansatte ud til ældre rundt om i Aarhus Kommune.

- Vi åbner vores kontor officielt, men allerede kl. 6 fredag morgen har vi de første plejere ude ved kunder. Vi har fået en fin modtagelse og har kunnet ansætte folk, så vi har et vagthold til at dække hele døgnet. Vi foretrækker at gøre reklame for os selv via mund til mund-metoden, så vi forventer, at når vores biler begynder at køre i Aarhus, og folk lærer os at kende, at vi vil vokse, siger direktør Valentina Demiraj fra Sundplejen.

I modsætning til Fredericia Kommune, hvor man med fire års mellemrum sender den private hjemmepleje i udbud, benytter Aarhus Kommune sig af en såkaldt godkendelsesmetode.

- Det betyder, at man skal godkendes efter en række krav, men ellers frit kan levere til private, siger Valentia Demiraj.

Tre firmaer er fra 1. november godkendt som private leverandører i Aarhus. Samme metode benytter man i Haderslev Kommune, hvor Sundplejen er en af to leverandører.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Knuste rude - stjal lampe

112 For abonnenter

Flere års fængsel og udvisning af landet: Men hvem var egentlig gerningsmanden bag knivstikkeri i Jyllandsgade?

Annonce